Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Deltid- och sommarjobb som servicetekniker!

Ansök nu
Är du studerande och har ett intresse för teknik? Trivs du även i en varierad vardag med kunden i fokus? Här kommer en perfekt möjlighet att tjäna extra pengar under studierna i rollen som servicetekniker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en servicetekniker som kan börja arbeta deltid innan sommaren och sedan gå över till heltid under sommarperioden. Det finns även goda chanser till fortsatt anställning efter sommaren. För att vara aktuell för tjänsten behöver du studera eller ha någon annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten skickas till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Arbetslivserfarenhet
  • Arbetsgrupp med god sammanhållning
Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Service av maskiner
  • Rengöring av handmaskiner som kommer in
  • Hämta och leverera maskiner till kunder
Vi söker dig som
Studerar eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning på 50%, samt innehar B-körkort. Du besitter även ett tekniskt intresse för maskiner och verktyg. Du har möjlighet att arbeta deltid innan sommaren och heltid under sommarperioden.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Du besitter god social kompetens och kan driva arbetet framåt. Vidare är du nyfiken och är inte rädd att ställa frågor och trivs i en varierad arbetsmiljö.

START: Omgående/ Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Timanställning deltid och heltid under sommarperioden, med möjlighet till förlängning.
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Schölander

#Sommarjobb #Servicetekniker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!