Hoppa till innehåll
Infranord logotyp

Entrepenadingejör till Infranord i Sundsvall!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Infranord en Entrepenadingenjör till Sundsvall. Infranord är en ledande entreprenör med uppdrag att modernisera och underhålla Sveriges järnvägsnät. De ägs till 100% av svenska staten och är viktiga för samhällets infrastruktur. Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt.

Till Infranords kompetenta och positiva gäng i Sundsvall söker de nu en kollega som vill bidra med sin problemlösande inställning och som trivs i ett varierat arbete. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Infranords önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Som entreprenadingenjör på Infranord är det viktigt att du är affärsmässig, lösningsorienterad och strukturerad. Du har en central roll i projektet och styr det dagliga arbetet och leder övriga i teamet framåt. Du kommer att vara delaktig genom hela projektprocessen.
Som entreprenadingenjör har du stor möjlighet att påverka verksamheten och du kommer bland annat ansvara för att bevaka kontraktshandlingar och medverka i så väl produktionskalkylsarbete som produktionsplanering.
I rollen ingår det också att säkerställa dokumentation, så som relationshandlingar och projektplaner. Du deltar aktivt i byggmöten och är ansvarig för uppföljning av framdriften av projekten och ska säkerställa att vi levererar mot de krav som finns ställda i kontraktet. Du kommer vara väl insatt i kontraktshandlingar och ansvarar för tilläggsarbeten och löpande rapporteringar. Du kommer att axla en viktig roll då du är den som ska driva både verksamheten och teamet framåt. Du rapporterar till Platschefen och tillhör den lokala ledningsgruppen.

Vi söker dig som:
  • Innehar B-körkort
  • Goda kunskaper inom SAP
  • Goda kunskaper inom Office-paketet, särskilt Excel
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Meriterande är kunskaper inom entrepenadjuridik
  • Meriterande är tidigare erfarenhet från järväg-, bygg- eller anläggningsbranschen.
  • Meriterande är även tidigare erfarenhet som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entrepenadingenjör
Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och ser lösningar när du står inför en utmaning. Du får energi av att söka affärslösningar i avtal och trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.
Du eftersträvar alltid hög kvalitet i det arbete du gör och efterlever god affärsetik i mötet med kunder. Vidare har du en god analytisk förmåga och arbetar målinriktat och är initiativtagande.
För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta både effektivt med detaljfrågor och ha god förståelse för en komplex helhet. Vi ser god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till vår kund.
Vi värdesätter därför din positiva attityd, samarbetsförmåga och fallenhet att bygga långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

START: September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

#Infranord #projektledning #entrepenad #ingenjör #SAP

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Infranord logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!