Hoppa till innehåll
Bolagsverket logotyp

Infrastrukturutvecklare - middleware

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Håkan Linder
Email
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Bolagsverket är en myndighet i Sundsvall som arbetar för att ge företagsamma personer i Sverige möjlighet att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande. Vår företagsinformation är tillgänglig för alla, där och när den behövs, för samhällets bästa. Tillsammans för ett enkelt och tryggt företagande.

Arbetsuppgifter
Det här är spännande! Vi står inför en systemförnyelse och vårt arbete kommer innebära många nya tekniska lösningar. Visst låter det som en rolig möjlighet?

Vi behöver därför duktiga och drivna it-specialister inom middlewareområdet till sektionen Teknik och infrastruktur på vår IT-avdelning. Är du en av dem?

Jobbet innebär arbete med många spännande produkter som knyter samman systemutveckling med vår infrastuktur. Några av produkterna du kommer jobba med är Kubernetes, Splunk, Kafka och Vault.

Vi har ett härligt gäng med bra sammanhållning som stöttar varandra på ett fantastiskt sätt och de kommer välkomna dig i teamet med öppna armar. Du kommer att jobba i ett kvalificerat team som har stora möjligheter att påverka Bolagsverkets utveckling då vi är en myndighet som vill ligga i framkant med ny teknik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat applikationsutveckling, automatisering, förvaltning och vidareutveckling av Bolagsverkets middlewaremiljöer. Du kommer också att leda uppdrag och utredningar, med uppgifter som rör uppsättning/konfiguration av tekniska miljöer.

För oss är lärandet i arbetet viktigt. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och vi vill främja personlig och professionell utveckling samt möjliggöra anpassning till nya teknologier och arbetsmetoder.

Bolagsverket har som statlig myndighet fina förmåner, centralt belägna lokaler samt erbjuder möjlighet till flexibelt distansarbete.

Kvalifikationer
I din roll är det viktigt att du samarbetar bra med andra och lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är också analytisk och har en god problemlösningsförmåga, där du hittar lösningar på komplexa problem.

Du behöver vara strukturerad, kunna organisera och planera ditt arbete väl samtidigt som du är idérik och tycker om att hitta nya förbättrings- och angreppssätt. Du har ett intresse av och förmåga till att vilja lära dig nya saker och utvecklas och hålla dig uppdaterad inom ditt specialistområde.

Dessutom behöver du ha:
  • Aktuell akademisk examen inom it, eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig inom arbetsområdet datateknik.
  • Erfarenhet av Linuxmiljöer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt
Vi ser det som meriterande om du även har:
  • Flera års erfarenhet av arbete i Linuxmiljöer
  • Erfarenhet av Kubernetes och containerteknologi
Om detta låter som ett lockande och spännande uppdrag för dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval löpande under ansökningstiden.

Fakta om tjänsten
Kommun: Sundsvall
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsplats: Bolagsverket It-avdelningen
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet: Tillsvidare
Antal platser: 2
Publicerad: 2024-06-17
Ansök senast: 2024-08-11
Yrkesområde: Data/IT
Yrkeskategori: IT-tekniker/Datatekniker

Upplysningar
Håkan Linder
Sektionschef, Teknisk infrastruktur
E-post: Håkan Linder

Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST
Telefon: 0771-670 670

Ansökan
Referensnummer
AD 1042/2024

Övrig information
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Placeringsort är Sundsvall.

På Bolagsverket vill vi ge våra medarbetare goda förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi satsar på arbetshälsa för att öka hälsomedvetandet och ge alla möjlighet till ett aktivt och regelbundet deltagande i hälsofrämjande aktiviteter på arbetsplatsen. Vi erbjuder dessutom friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt har massage och gym i våra egna lokaler i Sundsvall.

Bakgrundskontroll av våra slutkandidater via vårt externa rekryteringsstöd ingår som en del i vår rekryteringsprocess. Genomförd och godkänd bakgrundskontroll är en förutsättning för anställning hos Bolagsverket.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.
Bolagsverket logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är drygt 600 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande. För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid! Övrig information Vi strävar efter att vara en arbetsplats där det finns goda förutsättningar att ta hand om sin hälsa. Därför erbjuder vi bland annat friskvårdbidrag och friskvårdstimme samt massage och gym i våra lokaler i Sundsvall. Läs mer om alla våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb. Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.