Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Systemutvecklare till SSG Standard Solution

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och skapa värde för både dig själv och våra kunder, vara del av en härlig gemenskap och är intresserad av att utveckla våra digitala tjänster? Välkommen till oss på SSG Standard Solutions Group!

Information om uppdraget:

SSG Standard Solutions Group är i en expansionsfas och söker en Systemutvecklare till IT-avdelningen som vill ha ett variationsrikt arbete med tekniker i framkant och där du får vara en del av både utveckling och utmaningar för att möta kundernas behov. Våra fokusområden är arbetsmiljö och säkerhet, hållbarhet och digitalisering, där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri hållbar och konkurrenskraftig.

Om rollen

Du kommer tillsammans med ditt team, som idag består av tre systemutvecklare, en arkitekt och produktägare, att vara en nyckelperson i utvecklingen av en ny webbplattform som ett led i den internationella expansionen som SSG befinner sig i. På arbetsplatsen finns fem agila utvecklingsteam som arbetar med digitala tjänster.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att utveckla och implementera den nya webbplattformen i Azures tjänster och verktyg samt samarbeta med teamets produktägare, utvecklare, UX-designers och testare. Du deltar i kontinuerlig leverans och snabb releasehantering. Utvecklingen sker i Microsoftmiljö i C# och .NET med fokus på objektorienterad programmering och med SSGs tekniska framkant kommer du att arbeta i de senaste versionerna av .NET, React och GraphQL.

Vad SSG kan erbjuda dig

På SSG värnar vi om vår arbetsmiljö och en hållbar prestationskultur. Vi förespråkar ledar- och medarbetarutveckling och att utveckla vår företagskultur. För att bygga starka team och en trivsam gemenskap erbjuder vi våra medarbetare "Crazylabs" och tech-luncher för att du som utvecklare ska kunna både bidra, utvecklas, få inspiration och kunskap kring nyheter inom området. Vi arbetar i tvärfunktionella team och har korta beslutsvägar med stor möjlighet att påverka utvecklingen inom respektive ansvarsområde för att tillsammans nå våra mål.
För oss på SSG är våra medarbetares välbefinnande och trivsel viktig, därför erbjuder och uppmuntrar vi till friskvård för alla våra medarbetare. Andra förmåner våra medarbetare har är möjlighet till hybridarbete, extra semesterdagar, arbetstidsförkortning och vinstdelning.

Detta söker vi:

Som medarbetare hos oss på SSG läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du vill vara med och påverka och driva utvecklingen framåt. Vi söker dig som är engagerad, noggrann och redo att ta dig an arbetsuppgifter i en föränderlig och utvecklingsfokuserad miljö. Du värnar också om en god samarbetsförmåga med dina medarbetare.
För att vara rätt person för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet inom någon form av objektorienterat programmeringsspråk, antingen från arbetslivserfarenhet eller eftergymnasiala studier. Har du arbetat inom .NET eller C# är det meriterande, men inget krav. Du har tidigare arbetat med Episerver eller Optimizely som CMS samt har tidigare erfarenhet av att arbeta i Azure eller molnbaserade miljöer.

Vi ser att du har:
* En relevant akademisk utbildning, Yrkesutbildning eller arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
* Minst 3 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.
* Minst 1 års erfarenhet av Optimizely CMS.
* Erfarenhet av objektorienterad programmering
* Erfarenhet av systemutveckling inom .Net, C#, SQL och Azure
* Erfarenhet från webbapplikationer i Microsofts .Net-plattform
* Erfarenhet av JavaScript/Typescript, React/Angular eller motsvarande
* Arbetat med Webpack, MVC eller npm
* Goda kunskaper i VB, SQL, Graph QL och/eller php
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Meriterande om du även har erfarenhet inom:
* Version 12 av optimizely cms
* Backend: .net, C#, Domain Driven Design, DDD, Entitiy Framework, Microserviceses Architecture, SQL/NoSQL
* Frontend: Graph QL, HTML/CSS/Javascript, React, Typescript


Denna tjänst påbörjas som ett konsultuppdrag för StudentConsulting i 6 månader för att därefter övergå i en direktanställning hos SSG Standard Solutions Group vid ett gott samarbete er emellan. Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Startdatum: 1 September 2024 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Sundsvall
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com