Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Utesäljare till Morakniv

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Morakniv - Made in Mora Sweden since 1891

Vår fabrik ligger fortfarande i Mora, precis som den gjorde för hundra år sedan. Här tillverkas alla våra knivar under minutiös kontroll, i en blandning av hantverkskunnande och modern teknik. Sedan 1891 har de helsvenska knivarna från Mora varit trofasta hjälpredor för såväl snickare och slöjdare som vandrare och scouter. Vi har kniven som tänder elden, som kapar fiskelinan eller som klyver trästickorna som startar elden. Med en Morakniv i ryggsäcken, runt halsen eller i bältet är du mer än redo att fånga de där minnesvärda stunderna.

Är du en driven och relationsskapande person med erfarenhet av B2B-försäljning? Vill du representera ett starkt varumärke och vara ansiktet utåt för våra produkter? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Vi fortsätter att satsa på hemmamarknaden, Sverige och behöver förstärka vår säljorganisation med en ansvarig utesäljare för mellan & norra Sverige! Du blir en viktig del av vårt nordiska säljteam där vi gemensamt arbetar för att uppnå våra mål och skapa starka kundrelationer. I rollen som Utesäljare kommer du att arbeta med relationsförsäljning där du bygger och vårdar långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du kommer att delta i mässor, demos och kundaktiviteter samt stötta våra distributörer med marknadsaktiviteter. En viktig del av arbetet är att aktivt bearbeta marknaden, hitta nya försäljningskanaler och utveckla befintliga. Utöver ditt självständiga arbete är det gemensamma arbetet minst lika viktigt, här krävs ett nära samarbete med dina kollegor för att vi ska bli framgångsrika tillsammans.

Vi erbjuder en spännande och utmanande tjänst där du får representera ett starkt varumärke och vi ger dig stor frihet under ansvar. Du kommer att vara en del av ett engagerat och stöttande säljteam för med två kollegor och rapporterar till Nordisk försäljningschef.

Din profil
Vi söker sig som har erfarenhet från handel, butiksförsäljning eller ansvarig säljare på distriktsnivå. Gärna inom bygg- och hantverksindustrin. Du har minst 3 års erfarenhet av uppsökande/besökande försäljning inom B2B. Erfarenhet från outdoor/friluftsliv är meriterande.

Som relationsorienterad säljare förstår du vikten av att skapa långsiktiga relationer och partnerskap. Du lyssnar noga på dina kunders behov och arbetar proaktivt för att erbjuda lösningar som stärker samarbetet. Dina starka relationella färdigheter gör att du inte bara vinner affärer utan också förtroende och lojalitet från dina kunder. Vi tror att det är din förmåga att bygga och vårda relationer som gör dig unik. Du kommer att vara en nyckelperson hos oss och med ditt engagemang och drivkraft motiveras du av att öka vår försäljning och stärka vår marknadsposition.

Du utgår ifrån ditt hemmakontor och har den flexibilitet och vilja som krävs för att resa inom det tilldelade distriktet. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag och bli en del av vårt framgångsrika säljteam!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erica Sundin på 073 351 27 60. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 27 juni 2024. För ytterligare information om Morakniv besök gärna www.morakniv.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.