Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Teknisk säljare till ETAB Momseal

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? ETAB söker just nu teknisk säljare, kanske är det dig vi letar efter?

ETAB Momseal är stolta över att vara den ledande aktören i Sverige inom tätningstillverkning med vår maskinpark bestående av svarvar, vattenjet, knivmaskin samt skarvpress för gummi.

Nu söker de ytterligare en resultatorienterad säljare!

Tjänstebeskrivning & Erbjudande

Som teknisk säljare hos ETAB Momseal kommer du att spela en central roll i att säkerställa en hög servicenivå och utmärkt affärsmannaskap gentemot kunderna. Din primära uppgift kommer att vara att bedriva fältförsäljning till Momentum Industrials befintliga och potentiella kunder. Genom att kombinera din erfarenhet av försäljning och industriella komponenter med tekniskt kunnande inom områden som hydrauliktätningar och radialtätningar, kommer du att fungera som en kompetent rådgivare och ledare i kundmöten.

Du kommer att bli tilldelad ett distrikt där dina kunder finns i ungefär halva vårt avlånga land. Dessa vill du såklart träffa fysiskt och därmed inkluderar tjänsten både resor och övernattningar. Dessa styr och planerar du tillsammans med kunderna. Din förmåga att planera och följa upp dina aktiviteter är avgörande för att uppnå uppsatta försäljningsmål och förse den svenska industrin med produkter och kunskap som förbättrar kunders produktivitet och maskintillgänglighet.

Genom att arbeta både självständigt och i nära samarbete med Momentum Industrials säljteam, kommer du att vara en nyckelspelare i att säkerställa framgångsrika affärsrelationer och bidra till ETAB Momseals fortsatta tillväxt och framgång på marknaden.

Personprofil

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning och av industrikomponenter.
Då tjänsten kräver tekniskt djup och intresse i kontakter med kunder såväl som leverantörer har du utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom teknikområdet - främst inom hydrauliktätningar och radialtätningar.
Du har ett naturligt intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt.

Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning.
Vi söker Dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka våra kunders produktivitet och maskintillgänglighet. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av ett framgångsrikt och innovativt företag, skicka din ansökan till oss idag!

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Flexibelt

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

OM ETAB

ETAB industriautomation AB har för avsikt att vara en av de ledande aktörerna i Sverige inom försäljning av industriautomation. Vi har med 50 års erfarenhet av branschen skapat oss gedigen kompetens och kännedom om hur vi på bästa sätt kan tillgodose våra kunder med skräddarsydda helhetslösningar. ETAB industriautomation AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.etab.nu

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.