Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Rektor Noblaskolan Sundbyberg

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Noblaskolan arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolan består av 16 grundskolor varav 8 har integrerade förskolor.
Noblaskolan i Sundbyberg erbjuder förskola, fritidshemsverksamhet och grundskola upp till årskurs 9. Totalt har vi 400 elever och 75 barn. Vi söker nu en rektor som med ett tydligt ledarskap tillsammans med våra 50 medarbetare, vill utveckla vår verksamhet och driva den i linje med Noblaskolans pedagogiska uppdrag och akademiska ambitioner. Noblaskolan är en del av Academedias grundskolor. Du kan läsa mer om oss: https://noblaskolan.se/sundbyberg/


Dina arbetsuppgifter
Får du energi av att förändringsledning? Då kanske du är vår nästa rektor.
Ditt uppdrag är att på ett ambitiöst och tydligt sätt leda och utveckla skolan enligt Noblaskolans visioner. Du har ett övergripande ansvar för elever, medarbetare, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö och leder verksamhetens strategiska arbete kring utveckling och framtid. Som rektor är du verksamhetens företrädare i olika externa sammanhang och i myndighetskontakter. Din uppgift är att leda organisationen framåt och utveckla förskolan och skolan vidare, så alla barn och elever når sin fulla potential. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande rektorsuppdrag där vi vill att du gör en tydlig resa tillsammans med dina medarbetare. Som ledningsstöd finns två biträdande rektorer, arbetslagsledare och förstelärare. Utöver det har du stöd av din skolchef och ett nätverk av rektorskollegor inom Noblaskolan Sverige samt stabstöd inom kvalitet, ekonomi, HR, juridik, IT, kommunikation och marknadsföring.


Din profil
Vi söker dig som är en trygg och stabil skolledare med erfarenhet från grundskolan. Du har en pedagogisk högskoleutbildning och har genomfört rektorsutbildningen.
Du har erfarenhet av att framgångsrikt leda förändringsarbete med personalgrupper och ledningsteam mot gemensamma mål utifrån ett tydligt och tillitsbaserat ledarskap.
Som person får du energi av verksamhetsutveckling och att skapa långsiktiga, hållbara resultat. Du är strukturerad och har en vana att skapa, förankra och följa upp processer. Du drivs av möjligheten att påverka och har förmåga att agera självständigt inom befintliga ramar. Som ledare är du modig och övertygande men samtidigt är du närvarande och synlig. Du är en förebild för personalen och har förmågan att kommunicera med personal, elever och vårdnadshavare på bästa sätt.
Vi söker dig som får energi av att leda en förändring och som vet vad en framgångsrik skola behöver. Du ser värdet av ett väl funderande elevhälsoteam där alla har en del och rollerna är tydliga. Ditt engagemang och din delaktighet i skolans profil och koncept ser vi som en förutsättning. Du är väl insatt i skolans styrdokument och har en stor vana att hantera ekonomiskt ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tillämpar provanställning.Ansökan
Är det dig vi söker? Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag! Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb I denna tillsättning samarbetar Noblaskolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryterare, Björn Kullgard bjorn.kullgard@clwork.se.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.