Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Utbildare hållbarhet och miljö åk 6

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Om företaget
Norrtälje Energi bedriver årliga hållbarhets- och miljöprojekt som vänder sig till kommunens årskurs 6:or. Detta kallar de för Hållbarhetsdagarna och är ett mycket omtyckt återkommande projekt hos Norrtäljes grundskolor.

Nu söker Norrtälje Energi två utbildare som brinner för naturkunskap och miljö sett ur ett hållbarhetsperspektiv!

Dina arbetsuppgifter
Som utbildare i projektet vid Hållbarhetsdagarna kommer du att under ca en (1) arbetsvecka planera för två stationer med tema "energi från sol, vind och vatten" samt "rent vatten" och där utöver läsa in dig på "fjärrvärme" för att kunna ta hand om grupper på fjärrvärmeverket. Från och med 2 september och tre veckor fram ansvarar du för att genomföra/utbilda grupper i åk 6 på de planerade stationerna.

Tidsplan:
26/8-30/8 Förberedelsetid, kl. 8-17
2/9-20/9 Undervisning åk 6, 8-14.30

Plats: Norrtälje, Färsna gård

Din profil
Vi söker dig som är utbildad i och/eller har ett genuint intresse för natur, miljö och energi och som gärna delar med dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt inspirerande sätt som passar barn och ungdomar i 12-13 års åldern.
Du behöver kunna arbeta självständigt när det behövs men samtidigt tycka om att samarbeta då vi söker två utbildare som ska jobba tillsammans i detta projekt.

Vi tror att du antingen är student och i början av din pedagogiska karriär, fritidslärare/pedagog med stort eget intresse av natur och miljö eller utbildad lärare i naturvetenskapliga ämnen. Förutom själva ämneskunskaperna ser vi att din förmåga till att kommunicera, inspirera och skapa intresse för ämnena är av största vikt för att trivas i den här utbildarollen.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar Norrtälje Energi med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet! Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.