Hoppa till innehåll
Riddermark Bil Produktion logotyp

Riddermark Bil söker verkstadsadmin

Publiceringsdatum
18 april 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Jobbannons: Verkstadsadministratör
Som verkstadsadministratör hos oss behövs en driven och noggrann individ med en skarp sinne för detaljer. Vi söker efter en person med expertis inom fordonsbranschen och som har minst 2 års erfarenhet inom området. Ditt huvudansvar kommer vara att vara spindeln i nätet i verkstaden, där du tar ansvar för bilarna i processen.

En central del av rollen som verkstadsadministratör är att hantera vårt fordonslager på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du kan inventera och underhålla lagret på ett noggrant och organiserat sätt, för att säkerställa att verkstaden har tillgång till rätt reservdelar i rätt tid.

Du kommer också ha kontakt med olika reservdelsleverantörer och ha ansvar för inköpsprocessen. Att upprätthålla goda relationer med leverantörerna och förhandla bästa möjliga priser är en viktig del av din roll som verkstadsadministratör.

Erfarenhet och kvalifikationer:
  • Minst 2 års erfarenhet inom fordonsbranschen
  • Välutvecklade administrativa färdigheter
  • Förmåga att arbeta självständigt och i team
  • God förståelse för fordonskomponenter och reservdelar
Personliga egenskaper:
  • Driven och proaktiv att lösa problem
  • Noggrann och detaljorienterad
  • Utmärkt kommunikationsförmåga
  • Förmåga att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt
Vad vi erbjuder dig som anställd:
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet kommer att uppskattas. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en dynamisk team där din roll är central för verkstadens effektiva drift. Vi sätter värde på din utveckling och erbjuder möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling och karriärmöjligheter.
Riddermark Bil Produktion logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är idag ca 500 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden driva vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under.