Hoppa till innehåll
Riddermark Bil Produktion logotyp

Riddermark Bil söker verkstadsadmin

Ansök nu
Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 350 medarbetare i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi vårt verkstadsteam ytterligare och söker därför drivna lagspelare till vår produktionsanläggning.

Vi söker dig som gillar högt tempo och teamwork. Du har ett sinne för detaljer och gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaningar kommer du att trivas hos oss. Din inställning och vilja att utvecklas värderas högt.

I tjänsten ingår:
  • Beställning av reservdelar för våra interna verkstadsjobb.
  • Förbereda arbetsordar och reservdelar för verkstadsjobb.
  • Skapa interna offerter och begära offerter från externa parter.
  • Intern verkstadssupport
Arbetslivserfarenhet Krav
  • Körkort -B.
  • Fordonsteknisk kunnighet.
  • Datorvana.
Arbetslivserfarenhet Meriterande
  • Jobbat som mekaniker, verkstadsadmin alternativt reservdelsman.
  • Arbetslivserfarenhet inom fordons/verkstadsbranschen.
  • Kunskap gällande fakturering/bokföring
Ort: Kungsängen fram till kvartal 1 2024

Under kvartal 1 2024 kommer produktionen flytta till nya toppmoderna lokaler i Strägnäs.

https://www.kilenkrysset.se/kilenkrysset-ab-bygger-storskalig-produktionsanlaggning-at-riddermark-bil-ab-biskopskvarn-strangnas-kommun
Mer info
Kontaktperson
Emin Dadashev
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är idag ca 350 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden driva vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare