Hoppa till innehåll
Landrins Bil logotyp

Landrins Bil Eskilstuna söker Skadetekniker

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trivs du med att arbeta i team , ha roligt på jobbet och värdesätter nöjda kunder? Kom till Landrins Bil i Eskilstuna och bli en del av vår resa med att bli branschens bästa skadeverkstad. Vi erbjuder ett spännande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om tjänsten

Som bilskadereparatör hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med marknadsledande produkter och ingå i ett kompetent team på 10 personer. Dina arbetsuppgifter består av att åtgärda krockskadade bilar främst, både person- och transportbilar. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår vision "nöjd kund".

Placeringsort är på vår Bilanläggning i Eskilstuna, Bilgård. Tjänsterna avser heltid och är en tillsvidareanställning. Lönen är fast månadslön och på sikt prestationsbaserad lön.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av uppsatta mål.

Du är utbildad bilskadereparatör eller likvärdig utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet.

Meriterande om du har jobbat med bilskadearbeten och kan hantera diagnosutrustning för lättare felsökning och återställning av säkerhetssystem.

Innehar B-körkort.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsterna innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete med goda förutsättningar och bra kollegor .

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag , cykelförmån och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt Cv redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , senast 2024-05-20 . Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av skadeverkstadschef Daniel Pettersson daniel.pettersson@landrinsbil.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Landrins Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.