Hoppa till innehåll
Coromatic AB logotyp

Projektchef till Coromatic Stockholm

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du ha en nyckelroll för att leda och utveckla vår projektverksamhet inom datacenter? Söker du ett kvalificerat arbete där leveransprecision inom entreprenad är a-o? Hos oss erbjuds du ett mycket ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bygga ett robust samhälle genom att säkerställa avbrottsfri kraft och datakommunikation.

Om rollen
I projektteamet i Stockholm är vår uppgift att säkerställa att Coromatics projekt inom datacenter levereras i tid, enligt kravspecifikation, med god lönsamhet och rätt kvalitet. Som projektchef har du det övergripande ansvaret för projektverksamheten i affärsområdet och leder verksamheten mot uppsatta mål och strategier. Som projektchef har du personalansvar för tio medarbetare och ansvarar för budget och resultat för enheten. Dessutom är du aktiv i det nationella projektforumet för att utveckla våra processer och rutiner.

Vem är du?
För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
  • Erfarenhet av entreprenadprojekt i en ledande position med personal-, budget-, och resultatansvar.
  • Erfarenhet av teknisk projektledning inom området installation eller bygg.
  • Erfarenhet av större projekt i storlek på cirka 300 mkr.
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet från elkraftbranschen.
  • B-körkort.
  • Du är bekväm med att kommunicera på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
Till denna roll söker vi dig som har en förmåga att se helheten och arbetar strukturerat. Vi letar efter dig som är duktig på att leda och engagera andra, och drivs av att vilja utveckla verksamheten tillsammans med andra kollegor. Du arbetar resultatorienterat och har förmåga att leda förändring. Därtill har du en god förhandlingsvana och hög analytisk förmåga. Vi lägger för den här befattningen stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna rekryterande chef Carl Arnstad på carl.arnstad@coromatic.se

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler.
Coromatic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats. Coromatic har mer än 700 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Projektchef hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.