Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningsansvarig till spännande bolag i Örebro

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du minst tre års erfarenhet från redovisning och vill nu anta en spännande roll där du får vara med och driva bolaget framåt? Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Redovisningsansvarig till vår kund i Örebro. Kunden är just nu på en spännande tillväxtresa med visionen att bli ledande inom sin bransch. I rollen kommer du att arbeta med rapportering, konsolidering samt skapa rutiner och processer för redovisningen.

Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex, för att sedan övergå till anställning hos kund – givet att gott samarbete.

Placering: Örebro

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Rapportering och konsolidering
  • Upprättande av årsbokslut och årsredovisning
  • Likviditetsplanering
  • Projektredovisning
  • Skattedeklarationer
  • Förbereda inför framtida förvärv
  • Skapa rutiner och processer
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande område. För att lyckas i rollen har du även minst tre års arbetslivserfarenhet av löpande redovisning samt upprättande av årsbokslut och årsredovisning. Dessutom har du i dina tidigare roller arbetat proaktivt med att förbättra och effektivisera rutiner.

Vi söker dig som är engagerad och vill vara en del av bolagets fortsatta tillväxtresa. Du är självgående i ditt arbete och kan enkelt identifiera förbättringsmöjligheter som leder bolaget framåt!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SBRA2652. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Beijer (sofia.beijer@vindex.se, 070-955 06 57) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsansvarig? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren