Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Ekonomiassistent inom kundreskontra på deltid

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Vindex söker just nu en erfaren Ekonomiassistent inom kundreskontra på deltid till vår kund. Omfattningen kommer vara ungefär 50-60%, vilket fördelas ut på några timmar per dag. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i ungefär 16 månader.

Placering: Söderort – krav att sitta på kontoret

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för kundreskontra
  • Boka inbetalningar
  • Påminnelsehantering och inkasso
  • Avstämningar
  • Kontakt med kunder och säljare
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet som Ekonomiassistent inom kundreskontran. Vi tror också att du kommunicerar väl på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du utåtriktad och serviceminded. I den här rollen är det även viktigt att du är proaktiv och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Till sist tror vi att du trivs i en roll med breda kontaktytor!

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KJEKASS2583. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson (karl.josefsson@vindex.se, 073-510 09 70) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren