Hoppa till innehåll
Verified logotyp

Solution Manager till Verified!

Sista ansökningsdag
26 september 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Verified Global växer och söker nu en Solution Manager till verksamheten i Sverige! Här kommer du till en roll där du kommer att hantera relationen med kunder och intressenter med hjälp av dina kunskaper inom kommunikation och relationer. Om du har tidigare erfarenhet inom exempelvis projektledning eller från en kundvårdande roll kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Verifieds resa startade 2012 med fokus på elektronisk signering- och identifiering. Sedan dess har utvecklingen gått snabbt och idag erbjuds en komplett produktportfölj inom regtech. Protföljen omfattar digital signering, identifiering systemstöd för antipenningtvätt KYC och Contract Lifecycle Managment. Verified har verksamhet i flera länder runt om i Europa och det svenska kontoret sitter i nya lokaler i Solna där tjänsten kommer vara placerad. Kontoret i Solna kommer att bestå av ca 70 medarbetare. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter med tanke på den resa företaget gör, och möjligheten att vara med och påverka processer, rutiner och utveckling är stor.

Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Verified under 6 månader. Intentionen är att du på sikt blir överrekryterad till Verified förutsatt att samarbetet fungerar för båda parter. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Verifieds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som Solution Manager kommer du att spela en viktig roll i kundresan, från att implementera och stödja kundlösningar och följa resan från första kontakt till fullt fungerande lösning. Du kommer att bli expert på några av de viktigaste produkterna och hjälpa kunderna att hitta den bästa lösningen. Du kommer fokusera på att samordna människor och processer för att säkerställa att projekten levereras i tid och ger önskat resultat.

Du kommer bland annat att:
  • Utveckla projektplaner, mål samt involvera alla relevanta intressenter och säkerställa teknisk genomförbarhet
  • Se till att projekt levereras i tid, enligt plan och budget
  • Vara en nyckelperson för Verifieds produkter/ tjänster
  • Stödja försäljning i möten med kunder för att hitta rätt lösning
  • Följa upp projektets framsteg/utfall med hjälp av lämpliga system, verktyg och tidsplan
  • Hålla utbildningar för kund i applikationen du implementerat
  • Skapa och underhålla projektdokumentation
Vi söker dig som:
  • Har en mycket god systemvana och kan med enkelhet sätta dig in i nya ärendehanterings- eller flödessystem
  • Har någon praktisk erfarenhet av projektledning, försäljning eller service sedan tidigare
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ett SaaS-bolag och har ett tekniskt intresse. Det är även meriterande om du har en eftergymnasial utbildning.

Som person besitter du kompetenserna:
  • Serviceinriktad
  • Förtroendeingivande
  • Strukturerad
  • Kommunikativ
Information om tjänsten
Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt
Omfattning: Heltid
Ort: Tjänsten är placerad i Solna men med flexibelt hemarbete
Urval: Löpande
Kontakt: Filippa Furugren

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Verified logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!