Hoppa till innehåll
Ocado Solutions Sweden AB logotyp

Underhållstekniker till Ocado!

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo för ett tekniskt äventyr på en internationell företag? Ocado söker nu en underhållstekniker till sitt kunniga team.

Information om tjänsten
Ocado är världens ledande innovatör inom online livsmedelshandel med en mycket sofistikerad och banbrytande teknikledd lösning. Genom att skapa spännande nya affärspartnerskap med återförsäljare internationellt gör deras automatiserade lagerlösningar det möjligt för partners att leverera vad deras kunder vill ha. Ocado Smart Platform (OSP) är en end-to-end online-detaljhandelsplattform som kombinerar mikrotjänstbaserad programvara med modulär och skalbar hårdvara. Det sammanför innovativ teknik för högautomatiserade lager (Customer Fulfilment Centres, CFC), med marknadsledande AI-programvara tillsammans med klassisk teknik såsom pneumatik, mekanik och elektronik.

Ocado samarbetar nu med ICA, Sveriges ledande dagligvarukedja. Det här är en mycket spännande tid att ansluta sig till Ocado och vara en del av den första lösningen i landet och globala tillväxtresa.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Ocado. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ocados önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
 • En gedigen introduktion med målet att du ska känna dig trygg i arbetet samt kunna arbeta självständig.
 • En utvecklande miljö där det finns stora möjligheter att vidareutveckla din kompetens.
Arbetsuppgifter
Som underhållstekniker blir du en viktig del av teamet där du arbetar för att säkerställa att Ocados lager- och distributionsanläggning för ICA fungerar smidigt och effektivt. Du har en viktig roll där du arbetar med hög serviceanda med målet att fortsätta leverera högkvalitativa och pålitliga lösningar till Ocados kund. Du kommer att vara den första som svarar på tekniska fel, både reaktiva och planerade underhållsaktiviteter, samt deltar i kontinuerliga förbättringsprojekt inom Ocados toppmoderna CFC. Som underhållstekniker arbetar du i fem skift som är fördelade på dag, kväll och natt samt med arbete förlagd på två helger under en fem-veckors period.

Du kommer bland annat att:
 • Utföra rutin- och djupgående underhåll på OSP- och tredjepartsutrustning.
 • Genomföra säkert och precist underhåll på produktionsutrustning enligt standardiserade procedurer.
 • Diagnostisera och lösa utrustningsfel, uppdatera ingenjörsregister och stödja felanalys.
 • Registrera noggrant arbete i CMMS-systemet för att stödja ingenjörskontroller.
 • Daglig städning och underhåll av utrustning.
 • Assistera ingenjörsteamet med teknisk analys och prestandaförbättringar.
 • Säkerställa efterlevnad av hälso-, säkerhets- och hygienstandarder.
Vi söker dig som:
 • Har tidigare erfarenhet av felsökning.
 • Har ett tekniskt intresse med verktygsvana.
 • Har förmåga att arbeta självständigt och i teammiljö.
 • Har goda kunskaper i engelska då arbetsplatsen är internationell.
 • Är minst 18 år.
Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av elektriska arbeten.

För att passa in i rollen som underhållstekniker behöver du vara ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Du bör ha förmågan att se möjligheter i de problem som uppstår och vara ödmjuk inför utveckling, samt ha en positiv inställning och bidra med god energi till dina kollegor.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kungsängen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

#Ocado, #Underhållstekniker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Ocado Solutions Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ocado Group är ett UK-baserat företag och en av världens största dedikerade online-livsmedelshandlare. De driver även deras egna livsmedels- och allmänvaruhandelsverksamheter under Ocado.com. Ocado erbjuder tjänster till partnerkunder globalt via vår innovativa avancerade robotteknologi, känd som Ocado Smart Platform (