Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Relationsbyggande Säljare till Loyalty Sales på Tre!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av en energifylld arbetsmiljö där sammanhållning och gemenskap står i fokus? På Loyalty Sales erbjuder vi nu en spännande möjlighet för dig som vill arbeta med relationsbyggande försäljning!

Ditt nya jag, i vårt lag
I vårt team på Loyality Sales arbetar du med att kontakta våra befintliga (varma) privatkunder. Genom behovsanpassad försäljning är ditt mål att leverera skräddarsydda lösningar till varje kund. Som ett team är vi dedikerade till att stötta varandra för att nå nya mål. Lika skickliga som vi är på att lägga in en extra växel, är vi på att fira framgångar tillsammans! För dig som vill växa finns goda karriärsmöjligheter internt och det är flera av våra anställda ett bra exempel på.

Hur jobbar vi då?
Att du ska nå dina mål, det är vårt mål! För oss är det viktigt att lyfta framgångar och boosta varandra. Våra säljcoacher kommer att stötta dig genom att följa upp dina resultat. Ni arbetar tillsammans för att lyfta idéer och strategier som gör dig till en ännu vassare säljare.

Vi erbjuder dig
  • En gedigen introduktion och löpande utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen.
  • En tillsvidareanställning på heltid med fast grundlön samt provision utan tak.
  • Arbeta på plats i vårt fina 3hus vid Globen, där du hittar allt från café och restaurang till gym och en härlig takterass.
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, även 2024 är vi utsedda till en av de bästa av Great place to work).
  • En företagskultur vi är mycket stolta över, som inkluderar roliga tävlingar, aktiviteter och awards.
Vi har en känsla av att du vill ge det där lilla extra för att nå dina mål och ambitioner. Du är kommunikativ och knyter lätt kontakt med andra. Liksom oss på Tre, så delar du vår syn på att schysst försäljning är en fin balans mellan service och uppmuntran till att slå till. Du tar dig an hinder och utmaningar med en positiv inställning och tar ett stort ägandeskap i dina arbetsuppgifter från start till mål.

Du sticker ut lite extra om du har tidigare erfarenhet av försäljning eller telekom, samt om du har erfarenhet av att arbeta i något CRM system. Men om inte - så är vi nyfikna på dig ändå. Vi tror på din potential och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och motivation för denna roll!

Låter det här som något för dig? Vad glada vi blir! Du ansöker enkelt, snabbt och smidigt utan personligt brev genom att besvara urvalsfrågorna i denna annons. Flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess - så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet! I den här rekryteringen jobbar vi med urvalstester tidigt i rekryteringsprocessen och utför en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen. Klicka här för att läsa mer.

Vid frågor, kontakta gärna rekryterande chef Isak Nerström.

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen till oss på Tre!

#LI-PRIORITY
Tre logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?