Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Office Manager till Systematic Growth!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Systematic Growth söker en Office Manager till deras kontor i centrala Stockholm!

Är du en organiserad och driven person som älskar att skapa en trevlig och välfungerande arbetsmiljö? Systematic Growth söker nu en Office Manager som med entusiasm och noggrannhet kan ta hand om deras kontor och se till att allt flyter på smidigt samt att besökarna får en upplevelse utöver det vanliga! Är det här jobbet något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett jobb i en entreprenöriell miljö där du verkligen kommer att få göra skillnad för både kollegorna och kontorets besökare. Här har du en möjlighet att införskaffa dig nya kunskaper i en miljö som främjar utveckling. I rollen kommer du få stötta flera portföljbolag under samma tak. Du kommer ha en ansvarsfull roll med många olika kontaktytor där du kommer att bidra med service och struktur till samtliga avdelningar och bolagens VD:ar.

Dina arbetsuppgifter

Som Office Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Se till att deras kontor alltid är representabelt och inbjudande för både medarbetare och besökare
  • Planera och fixa fika, samt ansvara för resebokningar och personaladministration
  • Säkerställa att kontoret alltid är välförsett med nödvändigt material och utrustning
  • Stötta management samt Vd:arna inom de olika bolagen med administrativa uppgifter och se till att arbetsdagarna flyter på utan hinder
  • Anordna aktiviteter till kollegorna så som inspirerande luncher och after works
Värt att veta

Systematic Growth sitter i fräscha lokaler på Östermalm mitt vid Stureplan. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till en början i 12 månader med goda chanser till förlängning. Vi ser gärna att man kan börja tjänsten i slutet av augusti. Arbetstiderna är kontorstider mellan ca 08.00-17.00.

Våra förväntningar

Vi söker en engagerad och servicemedveten person som snabbt kan sätta sig in i deras kunders behov och bidra med hög kvalitet. Vi ser dig som stresstålig, kreativ och alltid ett steg före, vilket innebär att du kan arbeta självständigt och ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med service och är van att möta olika personligheter. För att lyckas i rollen har du goda datorkunskaper framförallt i Office paket samt att du behärskar svenska och engelska på en professionell nivå, i både tal och skrift.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/