Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Receptionist till Setterwalls

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Thelin
Telefon
Ansök nu
I rollen som receptionist kommer du att arbeta i en professionell och dynamisk miljö, omgiven av ambitiösa och målmedvetna kollegor. Som en del av vår reception är du ansiktet utåt och är en viktig del i att säkerställa förstklassig service. Setterwalls klienter kommer från hela världen så det är viktigt att du kan både svenska och engelska flytande, i både tal och skrift. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i reception och även vara delaktig vid event och konferens.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot besökare och bud, ta emot samtal och hantera förekommande administrativa uppgifter samt kontorsservice. Rollen innefattar även ett tätt samarbete med vår konferensavdelning där man också arbetar på byråns interna och externa events. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att
  • Ta emot besökare i receptionen
  • Växel, telefon- och mejlhantering
  • Post- och budhantering
  • Kontorsservice
  • Administrativa arbetsuppgifter
  • Kontakt med leverantörer
  • Servering av mat och dryck
Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad service, gärna från liknande bransch, konsultverksamhet eller hotell. Du är en pålitlig lagspelare med en varm personlighet och har nära till ett leende. Som person ser vi att du är ordningsam, självgående samt har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet. Du har en god förmåga att växla mellan arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och har en god initiativförmåga.

Du erbjuds

Hos Setterwalls erbjuds du en spännande roll på ett framgångsrikt bolag där man värdesätter sina medarbetare och erbjuder bra förmåner och roliga aktiviteter. Vi strävar efter att vara det självklara valet för både klienter och medarbetare. För att uppnå detta satsar vi mycket på våra medarbetares välmående och utveckling i kombination med generösa förmåner. Under din första tid hos oss genomgår du en omfattande onboarding där du introduceras till Setterwalls, branschen och din nya arbetsroll.

I den här processen samarbetar Setterwalls med Jurek Recruitment and Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se eller Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Setterwalls

Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer, tredje störst i Sverige och med ett välrenommerat rykte både bland klienter, jurister och juriststudenter. Setterwalls erbjuder förstklassig juridisk rådgivning och vår framgång bygger på våra medarbetares kompetens och engagemang. Setterwalls finns representerat i Stockholm, Göteborg och Malmö där du kommer att arbeta lokalt och vara första ansiktet utåt mot klienter så väl som medarbetare i Stockholm.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!