Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Kontorschef / Delägare till Effektiv Stockholm

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en affärsorienterad ledare som älskar att driva team till framgång? Är du intresserad av delägarskap? Vill du vara med och skala upp vår verksamhet? Då kan du vara precis den vi söker som vår nästa kontorschef på vårt kontor i Stockholm.

Din framtida arbetsgivare
Effektiv är det personliga kompetensföretaget med tjänster som rekrytering, bemanning, verksamhetsutveckling, coachning, matchning och human tech. Inom vår koncern finns också techbolaget iPool - ditt Workforce Management (WFM) SaaS som årligen bemannar mer än 1 000 000 arbetspass på över 1 700 arbetsplatser.

Effektiv består av 11 bolag och omsätter cirka 400 miljoner kr. Vi är en innovativ och snabbrörlig koncern där innovation och digitalisering är både vår nutid och framtid. Effektiv har blivit utsedd till Årets Karriärföretag för femte året i rad och nyligen korade till Årets Rekryteringsföretag i Sverige av Recruitment Awards.

Vi på Effektiv är lagspelare som vill ta GULD varje dag tillsammans. Kultur, värderingar och gemenskap är viktiga nycklar till vår framgång. Vi vill ge tillbaka till samhället och stöttar över 170 lokala föreningar i hela Sverige. Läs mer om Effektiv och vårt samhällsengagemang på effektiv.se.

Effektiv Stockholms kontor finner du centralt på Olof Palmes Gata 11.

Vad erbjuder rollen?
Som kontorschef får du möjlighet att driva ditt bolags framgångsresa och tillväxt tillsammans med ett litet men fantastiskt team. Du har en roll som är både operativ och strategisk och ansvarar för försäljning, personal, kunder, leverans och affärsutveckling.

Detta innebär att du:
* Aktivt identifierar och bearbetar nya affärsmöjligheter på marknaden.
* Leder och utvecklar personal och kunder i linje med våra värderingar.
* Kvalitetssäkrar att kontoret följer lagar, regler och arbetar med god kvalitet.
* Arbetar operativt med rekrytering och/eller bemanning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
* Driva affärsutvecklingen och ansvara för bolagets resultatutveckling.
* Ta ett helhetsansvar för rekryteringsprocesser, från analys till avslut och uppföljning.
* Delta aktivt i branschnätverk och evenemang för att stärka Effektivs närvaro och engagemang lokalt och regionalt.
* Aktivt bidra i forum inom koncernen och delta i utvecklingen av Effektiv.

Beroende på möjligheter och intresse finns det även utrymme att diskutera ett upplägg med delägarskap i bolaget.

Vem är du?
Du är en passionerad och målinriktad ledare med gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning. Du är van att navigera i en snabbrörlig kontext och att bidra till teamets insats. Du ser dig som affärssinnad men också värderingsstyrd med "hjärtat på rätt ställe", något som du tar med dig in i ditt ledarskap.

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat inom branschen i en ledande befattning (kontorschef, gruppchef, affärsområdeschef eller liknande) med både personal- och resultatansvar. Du känner väl till bemannings- och rekryteringsaffären ”från ax till limpa” och har själv arbetat med leverans. Du är van vid att ta helhetsansvar för både större och mindre kunder, och du är trygg i att förhandla prisvillkor och säkerställa leverans utifrån avtal.

För att lyckas i rollen ser vi det som viktigt att du har ett upparbetat lokalt nätverk och känner till marknaden i Stockholm med omnejd. Givetvis är du strukturerad och organiserad, vilket gör att du effektivt hanterar administrativa detaljer och upprätthåller ordning i komplexa projekt. Du är van att arbeta i affärssystem och andra digitala miljöer och har en nyfikenhet och driv för att nyttja digitala verktyg för att bli mer effektiv.

För denna roll ser vi att du har akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande relevant erfarenhet. B-körkort är ett krav, och det är meriterande om du är certifierad och har arbetat med personbedömningsverktyg.

Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig en ansvarsfull nyckelroll i en organisation som siktar högt, där alla är involverade och engagerade. Som kontorschef finns det goda möjligheter att påverka och se tydliga resultat på dina insatser i ett dynamiskt företag med korta beslutsvägar och engagerade ägare. Välkommen till ett bolag där laget står i centrum och där du får chansen att ta bolaget till en ny nivå - alltid med innovation som ledord!

Om Team Effektiv
Vi är stolta över vår interna struktur med dedikerade bolag över olika orter. I rollen som kontorschef får du stöd av Effektivs centrala funktioner som stärker varje bolag genom samordning av gemensamma resurser och expertis, vilket ger det bästa av både lokalt engagemang och central styrka. Du blir en del av ett företag som värderar personalens kompetens och arrangerar roliga aktiviteter, med ett stort samhällsengagemang. Vi lever våra värdeord varje dag: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga (GULD!) - vi hoppas att du delar dessa med oss.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Sista ansökningsdatum är 14 augusti 2024. Vi kommer primärt att kalla till intervju efter sista ansökningsdatum, men är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Mathias Svensson på mathias@effektiv.se, eller Kristina Halovanic på kristina@effektiv.se.

Sökord
Kontorschef, Bemanning, Rekrytering, Stockholm, Affärsutveckling, Personalansvar, Affärsområdeschef, Gruppchef, Staffing, Recruitment, Partner, Delägare, Delägarskap, Försäljning, Talent Acquisition, TA, Rekryteringskonsult, Konsultchef, Ledarskap, Chef

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är stolta över vår interna struktur med dedikerade bolag över olika orter. I rollen som kontorschef får du stöd av Effektivs centrala funktioner som stärker varje bolag genom samordning av gemensamma resurser och expertis, vilket ger det bästa av både lokalt engagemang och central styrka. Du blir en del av ett företag som värderar personalens kompetens och arrangerar roliga aktiviteter, med ett stort samhällsengagemang. Vi lever våra värdeord varje dag: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga (GULD!) - vi hoppas att du delar dessa med oss.