Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Executive Assistant till Avonova Hälsa

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ylva Ottosson
Telefon
Ansök nu
Avonova Hälsa söker en ambitiös ny kollega som har erfarenhet från och trivs i en assistentroll med många och varierande arbetsuppgifter. Vi ser en spännande utveckling framåt och vill gärna ha med oss dig på den resan!

Ansvarsområden och uppgifter
Du kommer stötta vår VD och koncernledning, men också hjälpa till med olika frågor kopplat till vårt trevliga kontor på Klarabergsviadukten 90, helt nära Centralstationen.

Exempel på dina arbetsuppgifter
  • Arrangera fysiska möten
  • Optimera CEO´s kalender
  • Resebokningar och utläggsredovisningar
  • Boka möten och aktiviteter med bland annat styrelse och ägare
  • Arrangera off-site-möten
  • Office management
  • Ta fram PowerPoint-presentationer och förbereda annan dokumentation inför möten
  • Skriva protokoll och action-listor från möten
Personliga egenskaper och kompetenskrav
Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet från en liknande roll. Du är akademiker eller har en eftergymnasial utbildning och är mycket bekväm att skriva professionellt både på engelska och svenska. Du vill utvecklas framåt och det finns fina möjligheter att bredda din kompetens hos oss.
Du är bra på att planera din tid på ett effektivt sätt, besitter eget driv, kan prioritera och brinner för service och support. Andra egenskaper som är kännetecknande för dig är självgående, noggrann, positiv, nyfiken och flexibel.

Att arbeta proaktivt är en naturlig del av ditt arbete och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och kan anpassa din kommunikation mot olika personer och sammanhang. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Power Point, och har generell lätt att lära nya system.

Ansöka
I den här rekryteringen samarbetar Avonova med Jurek Recruitment & Consulting. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar per mejl utan hanterar enbart ansökningar som kommer in via ansökningslänken. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ylva Ottosson på ylva.ottosson@jurek.se alt 073-391 41 08 eller rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se 070-696 67 10

Varmt välkommen med din ansökan!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!