Hoppa till innehåll
The Wofi AB logotyp

Sälj- och orderadministratör till Samsung

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en sälj- och orderadministratör till Samsung

På uppdrag av Samsung söker vi nu dig som vill vara en del av ett innovativt företag där du tillsammans med ditt team arbetar för att hålla Samsung i fortsatt framkant på marknaden och förbättra kundupplevelser.

Du kommer att vara den viktigaste länken mot Samsungs kunder, och är huvudlänken mellan leverans och försäljning för att säkerställa ett smidigt informationsflöde och hålla våra kunder nöjda. Det innebär att du säkerställer ett professionellt informationsflöde från leveransteamet i Nederländerna hela vägen till deras kunder.

Du blir således spindeln i nätet och du kommer att ha ett nära samarbete med både kunder och interna verksamheter.

Om Rollen
 • Huvudfokus ligger i kundnöjdhet.
 • Informera och uppdatera kunderna gällande leveranser, lagernivåer, lagerrörelser mellan lager och utveckla nya och förbättra sätt att stödja deras kunder.
 • Bygga relationer med både interna team och med Samsungs kunder för att se till att dom är anpassade med rätt produkter på marknaden genom prognoser och uppföljning av statistik tillsammans med Team Lead.
 • Hantera både korttidsprognoser, beställningar och prisinformation till deras kunder. Du kommer övervaka leveranssituationen tillsammans med din SCM Team Lead för att säkerställa anpassningen mellan prognoser och order i SAP och deras Supply Chain Management-system.
 • Du kommer också att inom kundservice stödja SENA Climate Solutions ledning genom att följa upp kundservicerelaterade frågor och ämnen.
Din profil
 • Du har goda kunskaper i Excel, särskilt bekant med Pivot och Vlookup eftersom det ingår i det dagliga arbetet
 • Meriterande med erfarenhet från order/logistik/kunderÄven SAP är mycket meriterande
 • Obehindrad i både svenska och engelska, tal samt skrift
Dina färdigheter
 • Strukturerad, effektiv och har ett öga för detaljer
 • Goda sociala och kommunikativa färdigheter
 • Du älskar kundservice och vill få kunden känna sig lika uppskattad som dom är!
 • Driven och trygg i din kundserviceroll, självgående och mogen
Praktisk information

Start: omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8-17 mån-fre

Plats: Kista

Samsung Nordics är en arbetsplats som värdesätter mångfald och innovation. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med andra passionerade individer som delar din strävan efter att använda teknologi för att göra världen till en bättre plats. Genom att vara en del av Samsung får du chansen att växa och utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Samsung med rekryteringsföretaget The Wofi. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare, linda.g@thewofi.se. Vi ser fram emot din ansökan!
The Wofi AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren