Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kundservicemedarbetare sökes till Telge Återvinning

Ansök nu
Kundservicemedarbetare till Telge Återvinning

Telge Återvinning är en del av Telgekoncernen och en ledande aktör inom avfallshantering och återvinning i Södertälje kommun. Vi erbjuder omfattande tjänster för att minska miljöpåverkan och främja hållbarhet genom effektiv avfallshantering och återvinning.

Vi söker nu en kundservicemedarbetare för ett konsultuppdrag med start 1/8!

Om tjänsten

Som kundservicemedarbetare hos Telge Återvinning kommer du att arbeta på vår återvinningsanläggning som hanterar mottagning och utlastning av material. Du kommer att ha en viktig roll i att säkerställa en smidig drift när organisationen flyttas den 1/8. Tjänsten innefattar bland annat:

  • Hantera inkommande och utgående material: Material går över en våg vid anläggningen, och du kommer att övervaka och dokumentera detta.
  • Kundkontakt: Ta emot kunder vid disken och svara på deras frågor om avfallshantering och sortering.
  • Kommunikation med chaufförer: Via telefon, radio och vid behov personligen.
  • Administrativa uppgifter: Arbeta med kundservice via datasystem och säkerställa korrekt dokumentation och noggrannhet i arbetet.
Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av kundservice.
  • Är noggrann och har ett öga för detaljer.
  • Har god kommunikationsförmåga och kan hantera kontakt med chaufförer och kunder.
  • Har tillgång till bil då det inte går att nå arbetsplatsen med kollektivtrafik.
  • Det är meriterande att ha erfarenhet av återvinning/avfall.
Varför Telge Återvinning?

Hos Telge Återvinning blir du en del av en engagerad organisation som arbetar aktivt för en hållbar framtid. Du får möjligheten att bidra till att minska miljöpåverkan och främja återvinning, samtidigt som du utvecklar dina färdigheter inom kundservice och avfallshantering.

Ansökan

Låter detta som en utmaning för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Konsultuppdraget startar den 1/8 och vi ser fram emot din ansökan. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Antonia Tiritidou via antonia.tiritidou@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.