Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare inom konferensproduktion till SIFU

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet från en roll som projektledare inom utbildnings-, kurs- eller konferensbranschen? Vill du dessutom vara med och utveckla Sveriges bästa konferenser? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! SIFU som är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag söker nu en projektledare. Med hundratals kurser, konferenser och onlineutbildningar bidrar de årligen till tusentals personers kompetensutveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SIFU.

Om företaget

SIFU har en 100-årig historia inom kompetensutveckling för yrkesverksamma. SIFU:s fokus på hög kvalitet och flexibilitet samt deras vision att vara det självklara valet för kompetensutveckling går hand i hand. De utbildar inom ett brett spektrum av områden och deras kunder kommer från både privata företag och offentliga organisationer. SIFU har kontor och kurslokaler i Stockholm och Göteborg men utbildar över hela landet.

Du tillhör ett team om sju kollegor, tre är placerade i Göteborg och fyra i Stockholm. Det är ett engagerat och socialt team som gillar att fira framgångar ihop.

Arbetsuppgifter

Som projektledare arbetar du med att utforma och ansvara för konferenser som motsvarar deltagarnas höga förväntningar. Du förvaltar och utvecklar en produktportfölj bestående av ett antal konferenser som du även ansvarar för möter uppsatta kvalitetsmässiga och finansiella mål. En stor del av din roll är att skapa innehållet i konferenserna som ingår i din produktportfölj genom att göra en omfattande research kring aktuella frågor och efterfrågat innehåll - du tar kontakt med deltagare, pratar med experter och läser in dig på nyheter. Därefter säkerställer du relevanta talare till konferenserna genom förhandling och kontraktering av dessa. Du samarbetar tvärfunktionellt med marknad, sälj och administration för att driva din produktportfölj framåt. När konferenserna äger rum deltar du fysiskt och träffar deltagare och talare samt säkerställer att konferensen går smidigt. Ditt ansvar omfattar även uppföljning och utvärdering av konferenser för ständig förbättring.

* Omvärldsbevakning, trendspaning och nätverkande för att identifiera bra konferensinnehåll
* Utformning av konferensprogram utifrån marknadens och målgruppens behov
* Förhandling med- och kontrakterande av kursledare/föreläsare
* Samarbete med marknad, sälj och den administrativa avdelningen kring marknadsföring och genomförande av din produktportfölj
* Förvaltning och genomförande av befintliga konferenser
* Uppföljning och utvärdering av konferenser för ständig förbättring
* Budgetansvar för din produktportfölj

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av en projektledande roll inom utbildnings-, kurs- eller konferensbranschen
* Du har ett intresse för att skapa innehåll i kurs, utbildning eller konferens som grundar sig på omvärldsanalys, nätverkande och trendspaning
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* Erfarenhet av budgetansvar och arbete med B2B är meriterande

För att trivas och lyckas i rollen som projektledare tror vi att du är en affärsorienterad person som har ett gediget samhällsintresse och som brinner för att sätta dig in i aktuella ämnen. Du trivs med att arbeta självständigt och räds inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Eftersom du har du många bollar i luften samtidigt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta strukturerat. Vidare har du många interna och externa kontaktytor vilket ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att jobba tillsammans med andra. Då skriftlig kommunikation också är en del av din roll är det även viktigt att du har lätt för dig att utrycka dig väl i skrift.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, med möjlighet att arbeta hemifrån upp till 50 procent
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.