Hoppa till innehåll
KONE logotyp

Sales Support Agent till KONE

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Evelina Thimper
Telefon
Ansök nu
I rollen som Sales Support Agent hos Kone får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med spännande utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Sales Support hos KONE kommer du tillhöra en second line support där du stöttar både interna kollegor och slutkunder. Du kommer att arbeta med avtalsadministration och upprätthållande av masterdata i affärssystemet SAP.

Din vardag kommer att vara varierande, från att lösa komplexa kundärenden kopplade till avtal och masterdata, till att generera rapporter för säljteamet och ledningen. Kommunikation sker huvudsakligen via e-post och ärendehanteringssystem.


Vem är du?


För att passa i rollen som Sales Support är du en lyhörd och serviceinriktad person som trivs i en miljö där daglig kommunikation främst sker via e-post och telefon används endast i undantagsfall. Du är en trygg och modig lagspelare som naturligt samarbetar och stöttar kollegor.

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice/-support eller säljstödsuppgifter. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av arbete i affärssystem och/eller CRM-system, främst Salesforce och SAP, är meriterande.


Du erbjuds


På KONE får du möjlighet att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll i ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av frihet under ansvar, flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget, både i Sverige och internationellt.

Det här är ett konsultuppdrag via Jurek med start i mitten av augusti och kommer att löpa minst ett år framåt, med mycket goda chanser till förlängning inom KONEs administrativa organisation. Kones huvudkontor är placerat i Kista och du har möjlighet att arbeta hemma flera dagar i veckan. Vi söker dig som är engagerad och ser din anställning långsiktigt.

Är du intresserad av att höra mer om tjänsten eller våra övriga konsultuppdrag och hur det är att jobba som konsult hos oss, är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Hedda Grenlöv på hedda.grenlov@jurek.se


Konsult hos Jurek


År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek.

Sökord: kundservice, sales support, support, säljstöd, kundsupport, administration, Stockholm, heltid
KONE logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.