Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Systemförvaltare sökes till Almi!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo för en spännande utmaning? Brinner du för att utveckla och förbättra IT-förvaltningen? Då kanske du är Almis nästa förvaltningsledare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu åt Almis vägnar efter en systemförvaltare. I rollen som förvaltningsledare kommer du ingå i ett team av förvaltningsledare i Almis IT organisation som tillsammans ansvarar för deras applikationer samt leverantörer. Du kommer att arbeta nära verksamhetsansvariga för att identifiera och implementera förbättringar som gör verklig skillnad. Din roll inkluderar att leda, planera och samordna förvaltnings- och utvecklingsaktiviteter inom ditt område, samtidigt som du bidrar till det dagliga operativa arbetet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
* Livscykelansvar för IT-system, från inköp/upphandling, till implementation, genom förändringsarbeten och slutligen avveckling.
* Avtalshantering. Du ansvarar för avtalen med leverantörerna inom ditt förvaltningsområde, dess uppföljning och hantering.
* Agera primär kontakt för leverantörer inom ditt förvaltningsområde. Vilket inkluderar planering och prioritering av aktiviteter, kravställning, beställningar, budgetansvar och uppföljning.
* Leda arbetet med implementering av förändringar, arbeta med verksamheten gällande test samt ansvara för driftsättningar.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Almi och arbetat på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och planerar att starta så snart vi hittat rätt person och löper tillsvidare, sex månaders provanställning tillämpas. Arbetstiderna är förlagt under vardagar kl 08.00-17.00 och viss möjlighet till distansarbete finns.

Detta söker vi:

* Minst 5 års erfarenhet av systemförvaltning/förvaltningsledning.
* Minst 10 års erfarenhet inom IT.
* Erfarenhet av upphandling och kravställning, gärna enligt LoU.
* Erfarenhet av avtalshantering, inklusive uppföljning och framtagande.
* Erfarenhet av samarbete med externa IT-leverantörer.
* God kommunikationsförmåga i både tal och skrift i svenska samt engelska.
* Relevant universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Kunskap och erfarenhet inom IT arkitektur eller informationsmodellering är meriterande.
* Meriterande är erfarenhet från den finansiella sektorn, arbete med penningtvätt-/känn-din-kund-processer, förvaltning och implementering av ekonomisystem samt finansiell terminologi.

Vi ser framför oss att du är en ansvarstagande, självgående och framåtsträvande person med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att kunna hantera flera uppdrag parallellt. Du kan tänka strategiskt kring ditt förvaltningsområde och kan balansera verksamhetens behov med Almi och IT:s långsiktiga mål. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att få med dig andra för att uppnå gemensamma mål. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer och förbättringsförslag på hur Almi kan arbeta ännu bättre och smartare.

Vill du vara med på denna spännande förändringsresa, där IT möter verksamhet för att skapa värde - då har du kommit rätt och vi ser fram emot din ansökan!

Att arbeta på Almi

På Almi är kompetens, samhällsengagemanget och affärsmässigheten en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse - att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att tillsammans med dina kollegor arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Arbetsmiljön präglas av glädje och stort engagemang där vi värdesätter modet att tänka nytt.

På Almi värdesätter vi olikheter, varav vi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Vill du ha ett uppdrag som påverkar, ett jobb som engagerar och allt detta på en arbetsplats som inspirerar - kom till Almi!

En bakgrundskontroll genomförs på slutkandidat vid tillsättning.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com