Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT-ansvarig till Sport Design Sweden

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för att utveckla IT-lösningar och är ute efter nästa steg i karriären? Vi söker dig som vill ta en central roll, hantera IT-miljön och bidra till strategisk utveckling. Låter det som något för dig? Sök idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sport Design Sweden.

Om företaget

Sport Design Sweden grundades 2008 och har sedan dess vuxit kraftigt med en närvaro i Sverige och USA där huvudkontoret ligger i Stockholm. Sport Design Swedens kunder är idrottsklubbar i stora ligor över hela Europa och USA, samt butiker i några av de mest kända skidorterna i Europa och Nordamerika.

Sport Design Sweden designar och producerar klädkollektioner för idrottsklubbar och skidorter världen över. I samarbete med kunder utvecklar de unika kollektioner baserade på kundens DNA för att stärka deras verksamhet och varumärke. Företaget designar och producerar kollektioner för idrottslag i nästan 30 länder och erbjuder skräddarsydda produkter till klubbar i ligor som Premier League, Bundesliga, La Liga, NHL och SHL bland andra. Teamet på Sport Design Sweden delar en passion för sport, resor, skidåkning och design. De siktar på att bli världsledande inom premiumprodukter, där kvalitet och design står i centrum.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-ansvarig hos Sport Design Sweden kommer du att spela en central och självständig roll i att säkerställa att dess IT-infrastruktur fungerar effektivt och smidigt. Tjänsten är bred och du kommer ge teknisk support och lösa varierade IT relaterade problem för dina kollegor, samtidigt som du ansvarar för underhåll och uppdatering av både mjukvara och hårdvara. En viktig del i din roll är även att övervaka system, nätverksprestanda och vidta åtgärder vid behov.

Dokumentation och rapportering är en viktig del av dina arbetsuppgifter, detta då du kommer att skapa och underhålla dokumentation för IT-system och procedurer samt rapportera prestanda och projektstatus till ledningen. Du förväntas även bidra till den strategiska planeringen genom att utveckla IT-strategier som stödjer företagets övergripande mål samt hålla dig uppdaterad om nya teknologier för att rekommendera förbättringar.

* Hantera och upprätthålla kontakter med leverantörer för att säkerställa smidiga leveranser och tjänster.
* Fungera som den centrala kontaktpersonen för vardagliga IT-relaterade problem, samtidigt som du snabbt och effektivt löser dem

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant eftergymnasial utbildning inom IT
* Tidigare erfarenhet av arbete inom IT-miljö
* Erfarenhet av implementering av nya system och underhåll av befintliga
* Goda kunskaper inom svenska och engelska

Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och har en stark förmåga att lösa problem. Du tar eget ansvar för dina uppgifter och säkerställer att de genomförs noggrant och inom givna tidsramar. Genom din organiserade arbetsmetod kan du effektivt prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Du värdesätter att delta i förbättringsprocesser och bidrar gärna med dina idéer för att förbättra företagets rutiner. Dessutom är du skicklig på att kommunicera tydligt och ser till att ditt budskap förstås av andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nobelbergsgatan 6-8, 131 55 Nacka
Lön: Enligt överenskommelse

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.