Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Säkerhetsgranskare på Tradera - med fokus på märkesvaror!

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du passionerad när det kommer till att upprätthålla säkerheten på nätmarknader och samtidigt brinner för äkta varor, särskilt när det gäller märkeskläder och accessoarer? Då har vi en spännande roll för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en säkerhetsgranskare på heltid till Tradera, en av Sveriges mest välkända marknadsplatser online. Som en del av deras Safety-team kommer du att vara en nyckelfigur i att säkerställa en trygg handelsmiljö för deras över två miljoner användare.

I denna roll kommer du att arbeta i en dynamisk miljö där användarbeteenden och behov förändras dagligen. Tjänsten kommer att fokusera på autenticitet inom märkeskläder och accessoarer och är en nyckelkomponent i Traderas verksamhet. Denna specialistroll kommer att ha liknande arbetsuppgifter som resten av Safety-teamet, men med ett specifikt fokus på att bedöma äktheten hos märkesvaror och acessoarer. Detta kan innebära att du har erfarenhet från detaljhandeln, ett personligt intresse för märkeskläder eller liknande erfarenhet från en annan roll.

Arbetsuppgifterna inkluderar även:

Granskning av användarbeteenden för att säkerställa tryggheten på plattformen.
Undersökning av annonser för att identifiera eventuella oegentligheter, särskilt inom området för märkeskläder och accessoarer.
Granskning av transaktioner för att upptäcka bedrägerier, penningtvätt eller andra överträdelser.
Samarbeten med myndigheter och varumärkesföretag för att säkerställa efterlevnad och skydda varumärken.

Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 8:00- 17:00 samt en helg i månaden, arbete under röda dagar förekommer. Tjänsten beräknas starta så snart vi funnit rätt kandidat med en provanställning på 6 månader, för rätt person finns det chans till förlängning och tillsvidareanställning som konsult via oss på StudentConsulting. Tradera erbjuder möjlighet till distansarbete, men ser gärna att du är placerad i Stockholmsområdet.

Detta söker vi:

Fullständiga gymnasiebetyg och goda datorkunskaper.
En stark analytisk förmåga och ett professionellt förhållningssätt.
Erfarenhet av eller ett stort intresse för autenticitet inom märkeskläder och accessoarer.
En noggrann och strukturerad arbetsstil.
Förmåga att anpassa dig till föränderliga situationer och trivs i en dynamisk miljö.
God kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.

Om du känner att detta låter som en spännande utmaning för dig, skicka in din ansökan redan idag! Vi går löpande igenom ansökningarna och ser fram emot att höra från dig.

Sökord: Säkerhet, Administration, Kundkontakt, Märkesvaror, Desinger

Sökord: Säkerhet, Administration, Kundkontakt, Märkesvaror, Desinger
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com