Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Butiksmedarbetare inom fackhandel med orderplock för sommarjobb sökes!

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att sätta alla dagliga mål? Om svaret är ja, fortsätt läs och sök idag.

Information om uppdraget:

Om tjänsten:

Din nästa utmaning som semestervikarierande butiksmedarbetare hos STO i butik i Årsta så arbetar du med att varierande arbetsuppgifter, arbetet innebär främst orderplock, sortering, truckkörning, godshantering men även att bistå kunder över telefon och fysiskt i butik med de frågor och funderingar som kunden kan tänkas ha. STO butikerna är så kallade proffsbutiker vilket innebär att den främsta kunden är företag, därav handlar inte kundens frågor främst om råd om viss egenskap en produkt kan ha utan mer om status på när man får hem varan eller när ordern kan bli klar m.m. men förekommer det frågor av förenämnd karaktär så finns dina kompetenta kollegor att rådfråga.
Du arbetar dagligen med att självständigt se till att order plockas och är redo för avhämtningar men ingår i ett härligt sammansvetsat team med blandade åldrar och erfarenheter där man alltid hjälper varandra. Arbetstiderna är förlagda mellan butikens öppettid som är mellan 06:30-16:00 och bara vardagar.

Exempel på arbetsuppgifter
* Truckkörning (A)
* Orderplock
* Uppackning av varor
* Ta emot kunder i telefon och i butik
* Godshantering

Detta söker vi:

Om dig:

Vi söker dig som först och främst har truckkort A och vi ser det som starkt meriterande om du har någon form av erfarenhet från orderplock eller serviceerfarenhet med kunder, är denna erfarenhet från någon form av bygghandel, färghandel eller liknande så är det en stjärna i boken.
Du som person är dock det viktigaste och vi ser att du är driven, trivs med högt tempo och kan hantera många bollar i luften samt att du kan arbeta mot dagliga mål i form av antal order som ska förberedas och packas.
Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral, har en god struktur, är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel samt att du är tillgänglig under hela perioden som vi efterfrågar som är heltid under V24-31

Arbetet är till viss del fysiskt och innebär att man står upp stora delar av dagen och kommer dagligen hantera lite tyngre lyft.

Formella krav
* Truckkort A
* Svenska & Engelska
* Avklarad gymnasieutbildning
* God datavana

Sökord: sommarjobb, butikstjänst, Stockholm

Sökord: sommarjobb, butikstjänst, Stockholm
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com