Hoppa till innehåll
Tikkurila Sverige AB logotyp

Butikssäljare till Alcro Täby

Publiceringsdatum
13 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en butikssäljare till vår butik i Täby, Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Som Butikssäljare möter du våra kunder och hjälper dessa med att välja bland våra produkter. I dina arbetsuppgifter ingår bl a försäljning, rådgivning, kassatjänst, hantering av inkommande gods, sammanställa order, exponering och inventering av varor samt färgbrytning. Du kommer också att få arbeta med kampanjer och olika aktiviteter för våra kunder.

Tjänsten är en heltidstjänst i vår konsumentavdelning.

Profil

Vi söker dig som
  • har dokumenterad erfarenhet av att jobba med försäljning i butik, gärna från fackhandeln
  • har gymnasiekompetens
  • gärna färgkunskap
  • är van datoranvändare
  • goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du utåtriktad, ansvarsfull samt har en god social förmåga. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga och att du har lätt för att skapa goda relationer. Vi vill även att du gillar kundmötet samt älskar att sälja.

Vi erbjuder dig att arbeta med försäljning av välkända produkter i en professionell organisation. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Thunström, Butikschef, på mail Robert.Thunstrom@ppg.com


Är du intresserad?


Välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag eller annonssäljare.

PPG´s löneintervall och förmåner kan variera beroende på marknad, vilket gör att vi kan kompensera anställda konkurrenskraftigt på olika geografiska marknader. PPG tar hänsyn till flera faktorer för att fatta beslut om ersättning, inklusive, men inte begränsat till, kompetens, erfarenhet och fortbildning, kvalifikationer och utbildning, licenser och certifieringar samt andra organisatoriska behov. Andra incitament kan gälla.

Våra förmånsprogram för anställda är utformade för att stödja våra anställdas hälsa och välbefinnande. Försäkringsskydd och förmåner är utformade i enlighet med kollektivavtal samt arbetsrättliga lagar och avtal.
Tikkurila Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren