Hoppa till innehåll
Mariebergs Brasvärme & Solenergi logotyp

Butikssäljare med ansvar för hembesök

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Butikssäljare med ansvar för hembesök

Mariebergs Brasvärme & Solenergi söker en butikssäljare som även tar ansvar för hembesök hos kunder i Södra Stockholm. Vår butik ligger i Kungens Kurva och det är utgångspunkten i arbetet. När våra kunder vill få offert och/eller beställa braskaminer eller solcellsanläggningar ingår alltid att vi gör hembesök hos kunderna för att säkerställa möjligheten till installation. Du kommer i din roll att både jobba i butik och ta ansvar för de löpande hembesöken. Vi har ett team som arbetar i våra två Stockholmsbutiker och du kommer ingå i detta team. Du älskar försäljning, är självgående och har intresse för bygg/teknik.

Helgarbete förekommer.

Bakgrund och förståelse inom bygg, brasvärme eller solenergi är meriterande.

Krav
  • B-körkort
  • Flytande tal i Svenska
Om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Vi erbjuder våra kunder energi för hela året. Vi har en lång erfarenhet inom brasvärme och erbjuder idag ett ett komplett sortiment med vedspisar, täljstensugnar, kaminer, spisinsatser, frimurade spisar, specialdesignade frimurningar, taksäkerhet reservdelar och tillbehör till eldstäder. Sedan år 2020 säljer vi och installerar även solceller och batterilösningar till villor och hus. Hantverket och kvaliteten är centralt i vår organisation och något som vi brinner för varje dag. Mariebergs finns idag representerade på sex olika orter med fysiska butiker och utställningar.
Mariebergs Brasvärme & Solenergi logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder våra kunder energi för hela året. Vi har en lång erfarenhet inom brasvärme och erbjuder idag ett ett komplett sortiment med vedspisar, täljstensugnar, kaminer, spisinsatser frimurade spisar, specialdesignade frimurningar, taksäkerhet reservdelar och tillbehör till eldstäder. Sedan år 2020 säljer vi och installerar även solceller och batterilösningar till villor och hus. Hantverket och kvaliteten är centralt i vår organisation och något som vi brinner för varje dag. Mariebergs finns idag representerade på sex olika orter med fysiska butiker och utställningar.