Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Account Receivable till Känd Optikkedja

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om du har en utbildning inom ekonomi och är på jakt efter din nästa utmaning kan vi ha tjänsten för dig. Nu söker vi till vår kund en ansvarstagande och initiativtagande medarbetare som vill arbeta med kundreskontra och utvecklas inom redovisning. Vi söker dig med start i början av augusti så tveka inte att söka tjänsten omgående!

Om tjänsten
Som Accounts Receivable hos vår kund, en optikkedja, kommer du tillhöra Financeavdelningen för Sverige, Norge och Danmark och rapportera till Head of Accounts Receivable. Ditt närmsta team består av 13 kollegor. Du kommer att ha en nära dialog och samarbete med butiker, övriga avdelningar inom ekonomifunktionen och huvudkontoret. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm. Tjänsten är initialt ett vikariat fram till slutet av maj 2025, där du de första 6 månaderna kommer vara anställd av oss på Professionals Nord, med möjlighet att sedan kliva över i en anställning direkt till vår kund.

Arbetsuppgifter
Här kommer du till en bred roll där du blir delaktig i det dagliga löpande ekonomiarbetet och ditt fokus kommer att vara på Danmark. Du ansvarar för underhåll och löpande utredning av kundreskontra samt bank-och korttransaktioner, manuella utbetalningar, övrig löpande bokföring inom kundreskontra, samt arbeta med olika förbättringsprojekt. Tjänsten omfattar även bokslutsarbete i form av balanskontoavstämningar samt analyser av dessa.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleexamen inom ekonomi eller kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har bra systemkunskap och goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du har tidigare praktisk erfarenhet inom ekonomi, kanske från ett deltidsjobb vid sidan av dina studier

Som person ser vi att du är:
  • Noggrann
  • Initiativtagande
  • Självgående
  • Ansvarstagande
Det ses mycket positivt på att du kommer med egna idéer och förslag till förbättringar. För att lyckas ser vi att du är driven och gillar att utveckla saker samt är lättlärd.

Information om tjänsten
Start: Början/mitten av augusti
Omfattning: Heltid, 08-17
Ort: Kungsholmen, Stockholm

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!