Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiassistent på halvtid till Axel Group

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en serviceinriktad ekonomiassistent som vill ha ett lärorikt jobb på halvtid? Vill du arbeta med produkter som bidrar till ökad säkerhet för privatpersoner? Då ska du söka tjänsten som ekonomiassistent på Axel Group!

Ditt arbete kommer att vara avgörande för att säkerställa att Axel Groups kunder får produkter av högsta kvalitet och en utmärkt kundupplevelse. Axel Group är en marknadsledande leverantör av personsäkerhetslösningar i Sverige. Deras uppdrag är att skapa en trygg arbetsmiljö för deras kunder genom att erbjuda produkter och tjänster som uppfyller höga säkerhetsstandarder.

Om tjänsten

Som ekonomiassistent kommer du arbeta nära Lisa som är ekonomiansvarig på Axel Group. Här kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, hela faktureringsprocessen och hantera kundärenden. Du kommer även att stötta i arbetet med att rapportera statistik, momssammanställning, rapportering till Skatteverket samt fakturapåminnelser.

I din roll som ekonomiassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Kund- och leverantörsreskontra
* Hantera påminnelser samt inkasso- och kronofogdeärenden
* Sköta faktureringsprocessen från ax till limpa
* Hantera kundärenden
* Rapportera statistik
* Momssammanställning
* Rapportering till Skatteverket
* Övrigt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen

Tjänsten är en direktrekrytering till Axel Group med start i augusti. Det är en tjänst på halvtid (50%) och kommer att utgå från Axel Groups kontor i Stockholm.

Om dig

Vi söker dig som har goda kunskaper inom ekonomiprocesser antingen genom tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller för att du har genomgått en utbildning inom ekonomi. Har du både utbildning samt arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent anses det som meriterande. Vi ser även erfarenhet av Jeeves och andra liknande ekonomisystem som meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och serviceinriktad. Vidare har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Viktigt för tjänsten som ekonomiassistent är:
* Att du har goda kunskaper inom ekonomiprocesser
* Att du antingen har studerat ekonomi eller har arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
* Att du är flytande i tal och skrift i svenska
* Erfarenhet av Jeeves eller liknande system är meriterande

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Siri McGarvey på e-post siri.mcgarvey@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Deltidsjobb | Halvtid | Ekonomiassistent | Financial Assistant | Ekonomiadministratör | Stockholm | Adecco | Ekonom |

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!