Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ingenjörer inom väg, järnväg, mark, bro, stål och betong till Crabat!

Publiceringsdatum
01 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Crabat är det lite mindre och mer personliga konsultbolaget med en företagsfilosofi som bygger på hög kunskapsnivå och social kompetens och som dagligen arbetar efter ledorden; Trygg, Kunskapstörstande och Ansvarsfull. Vi uppskattar varandras sällskap och har kul tillsammans, både i arbetet och genom våra årliga Crabatträffar, konferenser och resor. Har du erfarenhet inom exempelvis väg, järnväg, mark, bro, stål eller betong och vill vara en viktig del av uppbyggnaden av Crabat i Stockholm? Välkommen in med din ansökan!Om tjänsten

När Crabat startade 2009 var inriktningen främst byggledning och besiktning, vilket gjort att de har en bred och gedigen kunskap från entreprenader/utförande. Detta är en stor styrka och trygghet för våra duktiga projektörer som kontinuerligt kan stämma av och få stöd i produktionstekniska frågor. Idag är verksamheten uppdelad på två bolag; Crabat Projektering AB och Crabat Bygg och Projektledning AB med ett större kontor I Göteborg och en nystartad verksamhet I Stockholm.

Några ord från Erik som precis anslutit till Crabat

”Kort om min bakgrund är att jag är utbildad energiingenjör och spenderade mina första yrkessamma år med att bygga ställverk och centraler på ett företag nere i Malmö. Nästa arbetsgivare var ett av de stora konsultbolagen där jag spenderade drygt sju år med att jobba med uppdragsledning och linjechef. Där upptäckte jag en passion för ledarskap och att driva mot ett utsatt mål! Anledningen till att jag sökte till Crabat var möjligheten att få vara med och påverka i större grad än vad man kan göra på större internationella bolag. Jag lockades även av möjligheten att få vara med och starta upp en ny avdelning i en ny stad för bolaget. Det känns som en riktig utmaning och det ska bli spännande att vara med på denna tillväxtresa!”

Du erbjuds

  • Möjligheten att vara med och bygga upp Crabat i Stockholm. Vill du på sikt exempelvis vara med och bygga upp ditt eget team eller ta dig an nya ansvarsområden är detta rätt plats att vara på!

  • Arbete i ett bolag som firar framgångar! Såväl nya rekryteringar som Fössta Tossdan i Mass eller när man vunnit en upphandling. Firande ses som en viktig del av företagskulturen och det ska vara roligt att gå till jobbet!

  • Arbete i ett bolag med en bra åldersspridning, det skiljer 44 år mellan den yngsta och äldsta medarbetaren!

  • Arbete i en platt organisation där besluten ofta bara är en fråga bort!Arbetsuppgifter
  • Beroende på vilket uppdrag du är ute på kommer du exempelvis jobba med projektering, projektledning eller uppdragsledning, framförallt inom de områden där Crabat erbjuder tjänster. Mer information om varje uppdrag ges vid ett första samtal med rekryteraren.


Kvalifikationer

Vi kommer att söka ingenjörer inom flera olika områden där vi dels lägger stor vikt vid dig som person och ditt intresse för Crabat som företag och att jobba inom konsultbranschen.

Kompetenser vi kommer leta är exempelvis:

  • Minst 3 års (gärna mångårig) erfarenhet inom projektering, projektledning, byggledning, som projektcontroller, projektingenjör, besiktning, brand eller liknande
  • Erfarenhet inom järnväg, väg, mark, bro, stål, betong och besiktning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

Övrigt information

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se