Hoppa till innehåll
SEK Svensk Elstandard logotyp

Projektsamordnare till SEK Svensk Elstandard,Solna

Ansök nu
SEK Svensk Elstandard i Solna söker nu en Projektsamordnare för deras teknikområden, främst elinstallation. Ansök idag!

Vill du ha ett jobb som är unikt? På SEK Svensk Elstandard har du chansen till detta. Här blir du Projektsamordnare och efter något år projektledare inom utvalda teknikområden där du får vara med och forma framtidens elektrifiering samt bidra till att etablera regler och riktlinjer för samhällets utveckling.

Ansök idag för att bli en del av vårt team på SEK Svensk Elstandard och ta möjligheten att få göra verklig skillnad!

Initialt kommer du att vara anställd vid TNG och uthyrd som konsult till SEK men tanken är sedan att du blir överrekryterad till företaget om det känns bra för båda parter.

Ditt anställningserbjudande

Du välkomnas till ett team av 18 kollegor. Du kommer att få en mentor, som är expert inom elinstallationsområdet, som kommer att onboarda dig på bästa sätt. För rollen krävs tålamod och nyfikenhet då det beräknas att ta 1-2 år för att bli helt självgående i rollen.

Som projektsamordnare får du en central roll i att stödja tekniska kommittéer och grupper genom administrativt arbete och värvning av nya deltagare från branschen. Du kommer att vara en del av vårt tekniska team där vi tillsammans utvecklar effektiva arbetsmetoder för att främja den tekniska verksamheten. Med tiden kommer du att ta ansvar för flera kommittéer och grupper, vilket ger dig en möjlighet att stärka den elektrotekniska standardiseringen som formar det hållbara, elektrifierade samhället.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland andra att vara:
 • Planera, strukturera och administrera arbeten och möten inom befintliga kommittéer.
 • Strategiskt planera för uppstart av nya grupper och kommittéer inom olika teknikområden, främst inom elinstallationsområdet (hög- och lågspänning).
 • Etablera och stödja nya grupper och kommittéer inom relevanta teknikområden.
 • Söka upp och kontakta relevanta företag och intressenter för deltagande i SEKs verksamhetsområden.
 • Sammanställa och dokumentera möten samt annat administrativt kommittéarbete.
 • Delta vid olika möten och arrangemang för att informera om SEKs verksamheter och nyttan med deltagandet inom standardiseringen.
Värt att veta

Huvudkontoret som idag ligger i Kista kommer under sommaren att flyttas till Solna Business Park. Här blir du varmt omhändertagen av dina kollegor. Möjlighet till hybridarbete finns när du blivit varm i kläderna, SEK värdesätter dock en god företagskultur samt gott samarbete och uppmuntrar sina anställda till att utgå från kontoret.

Du erbjuds initialt en konsultanställning som övergår till fast anställning efter 6 månader om det känns bra för er båda. Arbetet sker i huvudsak på kontorstid, men det kommer på sikt förekomma resor inom Sverige och enstaka utomlands, för både mässor och uppsökande verksamhet.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har en utbildning inom relevant område samt har arbetat något år som projektör, installatör eller administratör inom elinstallation eller annat tekniskt område.

För att lyckas i rollen som projektsamordnare på SEK behöver du:
 • Ha ett tekniskt intresse, särskilt inom elektrotekniska området, med fokus på elinstallationsområdet.
 • Visa självständighet, kreativitet och starkt ordningssinne.
 • Ha god kommunikationsförmåga och trivas med att samarbeta med kollegor inom teknik, försäljning och marknadsföring.
 • Kunna uttrycka dig mycket väl både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.
 • Känna dig bekväm med att planera och leda möten i olika storlekar.
 • Vara självgående med en stark drivkraft för att värva nya medlemmar och experter till SEKs kommittéverksamhet.
 • Ha social kompetens, vara driftig, positiv och prestigelös.
 • Vara bekant med digitalisering, datorarbete och användning av Officepaketet för kommunikation och dokumentation.
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
SEK Svensk Elstandard logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/