Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Serviceväktare/receptionist, Internationell kund till Securitas Stockholm

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du arbeta serviceinriktat och bidra till samhällsnytta samtidigt? Då är detta tjänsten för dig! Vi letar just nu efter en kundmedveten person som vill arbeta i reception hos en av våra kunder.

Som receptionist är du placerad på något av våra kundföretag och hjälper till när de behöver vikarie för en längre period eller vid tillfällig avlastning i samband med egen personals frånvaro. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund, men innebär ofta det första mottagandet av kundens besökare, anställda och entreprenörer. Det är även vanligt att t ex dirigera samtal i företagets växel.

Du kommer t ex att:

 • Ta emot besökare till våra kunders verksamheter 
 • Arbetar som "spindeln i nätet" på objektet

Tjänsten passar dig som vill ha en social roll där du är i kontakt med väldigt många människor. Du kommer ha din anställning hos oss på Securitas, men kan komma att jobba hos flera kunder, med variation i arbetet.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Krav

 • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
 • Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen

Meriterande om du

 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: alexandra.rehnberg@securitas.se.

 • Tjänsten är heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning
 • Schemat är förlagt måndag-fredag kl 08:00-17:00 
 • Objektet är beläget centralt i Stockholm
 • Vi arbetar med urvalstester
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 28 juli

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.