Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Personskyddsväktare till Stockholm

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

För dig som är utbildad personskyddsväktare finns nu en möjlighet att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor i ett mycket samhällsviktigt uppdrag! Vi är ett sammansvetsat gäng på 20 personer som just nu letar efter flera nya kollegor som vill jobba tillsammans med oss i Stockholm.

Hos oss erbjuds du en unik möjlighet att ägna dig åt arbete med personskydd på heltid. Karaktären på våra uppdrag varierar och skräddarsys för varje kund. Vi strävar alltid efter att vara bäst i vår bransch genom våra medarbetare och därför finns stora utvecklingsmöjligheter att få specialisera sig inom bland annat tekniskt skydd och informationsinhämtning. I våra egna lokaler finns ett gym med fri tillgång samt skjutbana som ger goda möjligheter till egen träning. Individuella lönetillägg tillämpas, utöver kollektivavtalad lön.

Ingen dag är den andra lik - variationen och nya utmaningar är det som motiverar oss!
Som personskyddsväktare kommer du att arbeta med bevakning av enskild person för dennes skydd i olika typer av miljöer. Med detta menas personellt skyddande av en person som utförs i dennes omedelbara närhet för att skapa ett extra skydd mot brottsliga angrepp mot hans eller hennes liv, hälsa eller rörelsefrihet. Stockholm är utgångspunkt för tjänsten, men resor i arbetet förekommer både inrikes och utrikes beroende på uppdragets karaktär.

Tjänsten passar dig som vill ha ett varierat arbete där du bidrar till ett säkrare samhälle. Hos oss på Securitas är vi alla olika människor, men vi delar alla samma driv och engagemang: att bidra till en tryggare värld. Då vi vill att vår grupp ska spegla samhället, uppmuntrar vi sökande av olika kön till tjänsten.

Vill du vara med på resan? Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Krav

  • Godkänd utbildning för personskyddsväktare. Observera att detta är en förutsättning för att gå vidare i rekryteringsprocessen.
  • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
  • B-körkort

Meriterande

  • Vapenutbildning
  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska
  • Sjukvårdsutbildning

Eftersom du i tjänst träffar människor i många olika livssituationer är det av yttersta vikt att du är lugn och har en god social förmåga kring de du möter. Vi ser att du som söker är en självständig person som litar på ditt eget omdöme, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du är en strukturerad person som har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer.

Bevakning av enskild person för dennes skydd är en särskilt kvalificerad form av bevakning som ställer extra stora krav på erfarenhet, omdöme, psykisk stabilitet och social kompetens. Stor vikt kommer därför läggas vid personlig lämplighet.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: thomas.ericsson@securitas.se

  • Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 31 augusti

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.