Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Ordningsvakt till Securitas Stockholm

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Söker du en social och förtroendegivande roll. Kan du skapa goda relationer med kund och besökare. Hantera stressiga, ibland allvarliga, situationer med en lugnande effekt. Trivs du med att få människor att känna sig trygga i sin vardag. Är du även utbildad, eller planerad på utbildning, som ordningsvakt. Sök till Sveriges största säkerhetsföretag idag!

Securitas behöver bli många fler medarbetare inom vår ordningsavdelning. Vi söker ordningsvakter på heltid, deltid eller timanställningVi kommer under sommaren ha ett snabbspår för denna annons. 

Som ordningsvakt är du anställd av Securitas men arbetar under polismyndighetens regelverk. 

Vår verksamhet finns över hela Stockholm med fokus på centrum, hotell och kommun. Vi har arbetstiderna för dag, eftermiddag/kväll och natt. Hos oss är finns en god möjlighet att kombinera mellan olika ordningsuppdrag för att få en varierad vardag.  

Du kommer till exempel att:

  • Arbeta nära våra kunden med brottsförebyggande arbete.
  • Ansvara för ordning och säkerhet på centrumanläggningar, hotell eller kommunala verksamheter.
  • Vid behov ingripa vid situationer som uppstår och hålla kontakten med polismyndigheten.

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och vill göra en samhällsviktig insats. Vi har en stark gemenskap och en bred erfarenhet bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Vi tror att du är en stabil och stresstålig person som klarar av press och kan hantera motgångar väl. Du är ödmjuk, teamorienterad och serviceinriktad i möte med allmänheten, men har också förståelse för ansvaret i din roll och kan förhålla dig saklig när det krävs. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

  • Du har en ordningsvaktsutbildning och ett giltigt ordningsvaktsförordnande 
  • Du har godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska
  • B-körkort

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag! Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. 

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: daniel.bergman@securitas.se 

  • Tjänsten är en heltid, deltid eller behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 2024-08-18

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler. 

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.