Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Operatör 65% tjänst till Securitas Contact Center

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Som Operatör på vårt Contact center kommer du agera som spindeln i nätet för våra kunders jourtjänster. Du tar emot inkommande samtal och säkerställer att rätt åtgärd sätts in baserat på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram i överenskommelse med kunden.
Exempel på uppdrag som Contact center hanterar;

  • Telefonitjänst
  • Fastighetsjour
  • Trygghetsjour
  • Krisjour

Som Operatör på Contact Center är du även en del av vår Ledningscentral där du har ansvaret för väktarnas säkerhet via övervakning när de är ute hos våra kunder, både på rutinuppdrag och larmutryckningar. Du tar emot samtal från våra väktare och är behjälplig under deras arbetspass från deras uppstart till avslut. Du säkerställer att rätt åtgärd sätts in utan fördröjning och fattar snabba beslut baserade på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram. Framför allt fungerar du som ett stort stöd för våra väktare när de utför ärenden ute hos kund som stundtals kan vara riskfyllda.

Tjänsten passar dig som trivs i en fartfylld, samordnande roll och vill kombinera detta med ett samhällsviktigt uppdrag. Ibland är det tufft att stå mellan stressade väktare eller hyresgäster och våra kunders intressen, men vi har en stark gemenskap i centralen där vi kollegor stöttar varandra. Vi arbetar aktivt för en så bra och trivsam arbetsplats som möjligt. Arbetsplatsen är från 2020-talet och är tillgänglig för rullstol eller rollator. Har du behov av mer individuella anpassningar, har vi kunskap om bidrag till arbetshjälpmedel.

Tjänsten är en deltidstjänst med arbetspass förlagda på eftermiddagar. Du kommer att arbeta vissa helger och tjänsten utgör ca 110 h/månaden eller 65%.


Kvalifikationer

Du har godkända betyg i svenska och engelska från minst första året i gymnasiet. Då du kommer att använda datorn som ditt främsta verktyg, ser vi gärna också att du som söker har en god datorvana sedan tidigare.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.

Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: pamela.gard@securitas.se

  • Tjänsten är på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning
  • Tjänsten är förlagd på eftermiddagar på både vardagar och helger
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 2024-08-23

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.