Hoppa till innehåll
SafeLine AB logotyp

Digital Marknadsförare SafeLine Tyresö Stockholm

Sista ansökningsdag
21 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Attraheras du av en operativ roll inom digital marknadsföring och kommunikation? SafeLine i Tyresö söker digital marknadsförare!

Vill du arbeta i en bred och självständig roll där du kombinerar din digitala expertis med kreativt innehållsskapande?
Som digital marknadsförare hos innovativa SafeLine kommer du ha en central roll i att utveckla kommunikationen och marknadsföringen då branschen omvandlas från produktleverans till utveckling av tjänster och integrerade system. Visst låter det spännande?
Kom och blir en del av SafeLines dynamiska team och forma framtidens hissäkerhet!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som marknadsförare på SafeLine är du en avgörande pusselbit för att möjliggöra företagets fortsatta digitala transformation. Du får stort eget ansvar och frihet att forma SafeLines marknadsföring, där du arbetar nära både VD och internationella team.

Här får du också möjligheten att jobba nära framtidens teknologier som AI, IoT och molntjänster. Hos SafeLine arbetar du en familjär företagskultur, har goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka. Hos SafeLine värdesätts initiativförmåga och du erbjuds en arbetsmiljö där innovation och nytänkande uppmuntras.

Förmåner som friskvårdsbidrag och en flexibel arbetsmiljö samt distansarbete upp till två dagar i veckan finns också.

Dina arbetsuppgifter

Som digital marknadsförare hos SafeLine skapar du övertygande och målgruppsanpassat innehåll i olika medier för att tillgodose deras marknadsbehov genom uppdateringar av hemsidor, skapande av säljpresentationer, visuellt material, annonser och andra marknadsmaterial. Ditt ansvar inkluderar också att utveckla och förbättra kommunikationen både internt och externt.

Som digital marknadsförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
  • Driva SafeLines digitala marknadsföring och kommunikation.
  • Skapa och anpassa innehåll för olika digitala plattformar och marknader.
  • Samarbeta med internationella säljteam och produktutveckling för att utveckla marknadsföringsmaterial.
  • Ansvara för uppdateringar av hemsidan och andra digitala kanaler.
  • Planera och genomföra internationella mässor och event.
  • Utvärdera och följa upp marknadsinsatser genom Google Analytics och CRM-system.
Värt att veta

SafeLine är en ledande aktör inom hissäkerhet och med över 25 års erfarenhet i branschen och ett team på mer än 100 medarbetare, är man en självklar partner för fastighetsägare och hissföretag, och finns representerade i över 25 länder.

Du arbetar självständigt och är ensam med din roll i Sverige, vilket innebär stor frihet och ett nära samarbete med VD. Du kommer att arbeta tätt med våra säljteam på de olika europeiska marknaderna för att stötta dem med marknadsanpassade material och kampanjer. Strategin och mycket av vårt marknadsmaterial är redan på plats, vilket ger dig en solid grund att bygga vidare på. Du kommer att ha tillgång till de senaste verktygen, men också möjlighet att vidareutveckla och förfina vårt befintliga material och våra format. VD är din närmaste chef på plats i Tyresö där övrigt drygt 70 anställda jobbar.

Rollen är på heltid, 40h i veckan och tillsvidare med tillsättning enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker en person som trivs med att arbeta hands-on och genomföra marknadsinsatser snarare än att arbeta på en strategisk nivå. Ditt fokus kommer att vara att genomföra och förfina den redan framtagna marknadsstrategin. Även om det finns stora möjligheter att påverka och motivera behov för att få resurser att stödja ditt arbete, är detta en operativ roll.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du:
  • Har relevant utbildning och mellan 6-10 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation på operativ nivå.
  • Förmåga att kommunicera professionellt och övertygande på både svenska och engelska.
  • Erfarenhet av att upphandla tjänster inom marknadsföring.
  • Kompetens inom SEO och SEM.
  • Erfarenhet av leadsgenering och utvärdering av marknadsföringsinsatser genom Google Analytics och CRM.
  • Kunskap och praktisk erfarenhet av att hantera och producera innehåll för sociala medieplattformar.
  • Goda kunskaper i Adobe Creative Cloud, InDesign, Office 365 samt erfarenhet av CRM-system.
  • Intresse för ny teknologi, gärna med viss erfarenhet av AI-verktyg.
Som person är du engagerad, strukturerad och självgående. På SafeLine värdesätter man prestigelöshet och initiativtagande i vår föränderlig miljö.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
SafeLine AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/