Hoppa till innehåll
Retta AB logotyp

Drift/Fastighetstekniker till Stockholm

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi är Retta AB, vi hette tidigare Hestia fastighetsförvaltning och vi jobbar med att ta hand om andras fastigheter tex kommersiella fastigheter, handelsplatser, köpcentrum, lager/logistik och lite bostäder.

Vi söker nu en tekniker till Stockholm
Du kommer att arbeta brett inom fastighetstekniken och dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Tillsyn och skötsel
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Visst felavhjälpande underhåll.
  • Rondering inklusive SBA.
  • Hyresgästkontakter är naturligt innehåll i din vardag.
  • Du arbetar i grupp, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand, men vi hjälps åt, samarbete är viktigt för oss.
  • Som fastighetstekniker jobbar du alltid fast tid (utan jour/beredskap) måndag till fredag mellan 7-16.
  • Vi arbetar i ärendehanteringssystemet Mobigo och Xpand.
Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet men tar även emot dig som är nyutbildad från en yrkeshögskola som fastighetstekniker/drifttekninger/fastighetsingenjör. Det viktigaste för oss är att du har ett stort intresse av fastighetsteknik, du är datavana och har B-körkort.

Din personlighet Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker därför medarbetare som passar våra värdeord. Det innebär bl.a. att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du har förmågan att möta arbetskamrater, kunder, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Det är också viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vill att våra anställda ska trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet till förmånscykel. När tjänsten kräver servicebil så har du det också.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart det är möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande.

Vill du veta mer om tjänsten så ring vår regionchef Daniel Broldenburg på tel 070- 169 23 12

Välkommen att registrera din ansökan!
Retta AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Trophi, Schroders, Genesta, Alecta, Savills IM och . Läs mer om oss på www.retta.se