Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en engagerad ledare med god kunskap om fastighetsförvaltning, drift och underhåll samt ett gott affärssinne

Som Driftchef ansvarar du för att leda och styra driftuppdraget på Upplands-Brohus med hög kvalitet. Du har personal- och resultatansvar för enheten som inkluderar Fastighetstekniker, Bovärdar och Utemiljövärdar, ca 14 personer och som utgår från våra fina lokaler i Bro.

I rollen har du hela tiden minst en fot i driftens vardag och har direktkontakt med personalen. Du arbetar med att strukturera arbetssätten i syfte att bli mer proaktiva och minska "brandkårsutryckningarna". Du arbetar i nära samarbete med förvaltningen och tar stort ansvar för att bidra till en effektiv underhållsplanering.

Du är även ansvarig för:
  • den dagliga driften med både planering och uppföljning av arbetet
  • att utveckla effektiva arbetssätt i syfte att driftoptimera
  • administration, budgetering och prognosarbete
  • i samråd med förvaltningen säkerställa god underhållsplanering på både kort och lång sikt
Vem söker vi?
För att trivas och bli framgångsrik i rollen är det avgörande att du har goda kunskaper om fastighetsförvaltning. Du har även:
  • B-körkort
  • Flera års erfarenhet från arbete som Fastighetsförvaltare eller liknande. Meriterande om du har Förvaltningsutbildning i grunden
  • Erfarenhet från roll som ledare med personalansvar
  • God dator- och systemvana
Som Driftchef är det avgörande att du tycker att det är roligt att jobba med människor. Inom driften är det viktigt att vi snabbt kan ställa om och hantera åtgärder av mer akut art. Du behöver därför ha förmåga att anpassa dig och ditt team efter ändrade omständigheter, snabbt ändra tillvägagångssätt och prioriteringar och fatta beslut. Du delar med dig av information och ger löpande återkoppling på frågor till teamet samtidigt som du följer upp och säkerställer att vi utför arbetet enligt förväntad kvalitet. Du är även seriös, pålitlig och står upp för dina åsikter genom att se sammanhang och prioritera rätt frågor för nå verksamhetens mål.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan.
AB Upplands-Brohus logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren