Hoppa till innehåll
Huge Bostäder AB logotyp

Trädgårdsarbetare

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Linda-Marie Holmström
Email
Telefon
Ansök nu
Trädgårdsarbetare till Vårby, Huge Bostäder AB
Vi söker nu en trädgårdsarbetare för tillsvidareanställning i Vårby, är det du? Vill du jobba med en mindre grupp kollegor som arbetar med biologisk mångfald och ekosystemtjänster i fokus där trygghet och trivsel står högt på agendan så är vi en arbetsplats för dig. Ta vara på möjligheten om du är på jakt efter nya utmaningar!

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare på Huge får du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö. Tjänsten innebär skötsel och städning av våra utemiljöer under hela året. Sommartid är det sedvanliga trädgårdsuppgifter och under vinterhalvåret arbetar vi huvudsakligen med snöröjning och sandning. I tjänsten ingår även arbete med hjullaster och andra trädgårdsmaskiner. Som trädgårdsarbetare har du också ett ansvar för översyn av lekplatser inom ditt område samtidigt som du gör mindre reparationer på lekplatserna vid behov.

Kvalifikationer
B-körkort

Meriterande
Truckkort klass C2
TCYK kort och andra yrkesbevis
Formell grönyteutbildning
Kunskap om lekutrustning

Egenskaper
Vi söker dig som tycker om att arbeta ute och du utmanar gärna rådande ideal för en mer hållbar utemiljö. För oss är det viktigt att Du är rätt person mer än dina tidigare erfarenheter. För att trivas hos oss behöver du tycka att det är roligt och stimulerande att arbeta med varierande arbetsuppgifter i alla väder. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och samtidigt kan arbeta självständigt. Du arbetar ofta i grupp men ibland på egen hand. Vissa dagar är arbetet tyngre än andra så god fysik behövs. Ansvarstagande är en självklarhet och att du förstår vikten av en god kommunikation för ett bra arbetsklimat och god service. Drivs du av att vara med och påverka samt förändra utemiljön så finns alla möjligheter.
Vi arbetar för mångfald och inkludering och välkomnar dig som vill ha en stabil och trygg arbetsplats hos oss på Huge Bostäder AB då vi är ute efter ett långsiktigt samarbete.

Jobba hos oss
Huge är ett kommunalägt fastighetsbolag som verkar i Huddinge kommun. Vi är en attraktiv arbetsgivare och är ett av företagen som har hamnat på Karriärföretagens topplista även för 2024! Karriärföretagen motiverar utmärkelsen med att "Huge är en arbetsgivare som satsar stort på att skapa en omtänksam och inspirerande arbetsmiljö. Med fokus på hållbarhet, samhällsnytta och förnyelse erbjuder Huge spännande möjligheter för både erfarna professionella och nystartade talanger. Genom att locka de bästa talangerna och främja samarbete, innovation och individuell tillväxt skapar Huge en arbetsplats som verkligen står ut. Om du söker en plats där du kan utvecklas och arbeta i professionella kundrelationer är Huge den perfekta platsen att bygga din karriär."

Tycker du att tjänsten verkar intressant välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Linda-Marie Holmström, Trädgårdschef, på tel. 08-502 369 54.

Sista ansökningsdag 2024-05-17.
För ansökan registrera dig via "Sök tjänsten".

Varmt välkommen med din ansökan!


Huge Bostäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren