Hoppa till innehåll
Rekryteringsgruppen logotyp

CE - chaufförer sökes till Segeltorp!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker erfaren, flexibel och självständig lastbilschaufför med erfarenhet inom yrket. Om du har ett CE-körkort och ett giltigt YKB är detta din chans att bli en del av vårt team.

Arbetsuppgifter och information om tjänsten
 • Körning av bil och släp
 • Hantering av styckegods och distribution
 • Arbeta självständigt och ansvarstagande
 • Problemlösning vid behov
Du kommer att utgå från Segeltorp!

Arbetstiderna kan variera och arbetspassen är förlagda med minst 8h, måndag till fredag varje vecka. Vanligt förekommande är pass mellan 06:00-22:00 och 17:00-06:00. Om du är en pålitlig och kompetent chaufför som gillar att ta eget initiativ och trivs med dag/kväll- och nattids körningar, då är detta jobbet för dig. Ansök nu och bli en del av vårt team!

Krav:
 • ADR Grund
 • Erfarenhet av att köra bil och släp
 • Erfarenhet av distribution
 • YKB och färdskrivarkort
 • Truckkort
 • Tillgänglig hela sommaren
 • Meriterande:
 • Svenskt CE-körkort
 • Tillgång till egen bil
 • Vana av handdator
Egenskaper

Vi på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!

Känner du igen dig och är redo för nya utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
  Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

  Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.

  Tillträde:

  Omgående, heltid.

  Lön:

  Fast enligt avtal

  Arbetstider:

  Dag/Kväll och natt

  Skicka din ansökan via Teamtailor!

  "Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, fjärrkörning,, trailer bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, CE-chaufför, nattkörning, nattid, kvällstid, Rosersberg, norrort"

  Om Rekryteringsgruppen

  Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
  Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
  Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
  Rekryteringsgruppen logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  04 juni 2024 (15 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, lager & industri, transport service & butik och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.