Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Sommarmedarbetare till Din Bil Sverige i Södertälje

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Logent
Telefon
Ansök nu
Är du en teamplayer som har ett högt driv och som söker sommarjobb? Vi söker just nu efter sommarmedarbetare till Din Bil i Södertälje. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team.

Om tjänsten:

I tjänsten som reservdelsmedarbetare arbetar du med både operativa och administrativa uppgifter. Du kommer att ta emot och hantera interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från kundens generalagent. Med andra ord är du en ovärderlig länk mellan lager, verkstad och försäljning!

Du stöttar mekanikerna dagligen med att leverera ut delar till deras pågående arbeten. Reservdelsteamet ansvararar tillsammans över regelbundna inventeringar samt att hålla god ordning och reda på reservdelsavdelningen.

Om Logent och vad vi kan erbjuda dig som anställd:

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du som konsult har en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens roll är att se till att du trivs, att du utvecklas och som i stort ansvarar för dina uppdrag.

Vem söker vi?

För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du är lösningsorienterad och trivs med att ta ett stort ansvar under egna initiativ. Du har även en positiv inställning och besitter en god samarbetsförmåga. Noggrannhet värdesätts extra mycket då det är viktigt att kunna hålla en hög och kvalitativ nivå för att nå ett gott slutresultat. Då du kommer att arbeta i ett mindre team där laget är viktigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:


Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Avklarad gymnasial utbildning

Truckkort A+B

Svenska i tal och skrift

Datorvana

Meriterande:
Vi ser gärna att du har arbetat i en lagerverksamhet tidigare och fått en förståelse för hur ett lager är uppbyggt samt ett gott sinne för ordning och struktur. Det är också meriterande om man har arbetat med Automaster, ETKA, Officepaketen och SAP.

Övrigt om tjänsten:

Arbetstiderna är måndag till torsdag, kl. 07:00-16:30 och fredag, 07:00-14:00. Tjänsten tillsätts omgående och är en behovsanställning på 3 månader med start Juni.

Om ansökan:

Du söker tjänsten via annonsen.

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ber er vänligen att inte ringa oss för att söka tjänsten. Det är enbart ansökningar via länken som behandlas.

Välkommen med din ansökan!
Logent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!