Hoppa till innehåll
Ramirent Safe Access logotyp

LEDANDE MONTÖRER ELLER MONTÖRER INOM STÄLLNINGAR/VÄDERSKYDD – SE HIT!

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Kenny Nyberg
Email
Telefon
LEDANDE MONTÖRER ELLER MONTÖRER INOM STÄLLNINGAR/VÄDERSKYDD – SE HIT!

Vi söker just nu både färdigutbildade ställningsmontörer och Ledande montörer med erfarenhet ifrån branschen.

Söker du en stabil och väletablerad arbetsgivare med gott renommé i branschen? Vi söker nya kollegor i region Mälardalen med tidigare erfarenhet, eller dig med potential att bli vår nya Ledande montör.

DU SOM LEDANDE MONTÖR
Som Ledande montör kommer du att verka i produktionen tillsammans med kollegor och samtidigt ansvara för att projekten genomförs enligt gällande krav och dokumentation. Du kommer att arbeta nära din Arbetsledare, där ditt huvudsakliga ansvar består i att säkerställa att projekten genomförs enligt gällande krav samt bolagets lönsamhetskrav i produktionen.

Ledande montörer erbjudes servicebil i tjänsten.

DU SOM STÄLLNINGSMONTÖR
Som montör kommer du att verka i produktionen tillsammans med kollegor och säkerställa att projekt utförs enligt upprättade kalkyler. Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med övriga kollegor, och arbeta nära tillsammans med din Ledande montör.

DU SOM SÖKER
För att trivas hos oss är det viktigt att du beaktar laget före jaget, att du är lösningsorienterad, att du förstår vikten av ditt arbete och att du värdesätter kvalitet och säkerhet i ditt arbete.

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Ramirent Safe Access AB är medlemmar i Byggföretagen. Kollektivavtal tillämpas enligt Byggavtalet. Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan snarast möjligt till: kenny.nyberg@ramirent.se

Mer information finner du på: https://www.ramirentsafeaccess.com/ eller https://www.ramirent.se/tjanster/ramirent-safe-access-stallningar-vaderskydd-och-fallskydd/
Ramirent Safe Access logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren