Hoppa till innehåll
Ramirent Safe Access AB logotyp

ÄR DU MONTAGELEDARE/LEDANDE MONTÖR INOM STÄLLNINGAR ELLER VÄDERSKYDD OCH SÖKER NYA UTMANINGAR?

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Kenny Nyberg
Email
Telefon
ÄR DU MONTAGELEDARE/LEDANDE MONTÖR INOM STÄLLNINGAR ELLER VÄDERSKYDD OCH SÖKER NYA UTMANINGAR?

Är du färdigutbildad ställningsmontör med tidigare erfarenheter som Montageledare/Ledande montör. Eller har du erfarenheter av att driva projekt sedan tidigare inom ställningsbranschen.Söker du en stabil och väletablerad arbetsgivare med gott renommé i branschen? Vi söker nya kollegor i Storstockholm med tidigare erfarenhet, eller dig med potential att bli vår nya Montageledare.


DU SOM MONTAGELEDARE/LEDANDE MONTÖR


Som Montageledare kommer du att verka i produktionen tillsammans med kollegor och samtidigt ansvara för att projekten genomförs enligt gällande krav och dokumentation. Du kommer att arbeta nära din Arbetsledare, där ditt huvudsakliga ansvar består i att säkerställa att projekten genomförs enligt gällande krav, samt bolagets lönsamhetskrav i produktionen.

Du behärskar IT/datorer på en grundläggande nivå för att kunna beställa material, hantera projektrelaterad dokumentation, hantera dagböcker, samt kommunicera med beställaren etc. Servicebil ingår i tjänsten vid fast anställning.

ÄR DU SOM SÖKER

För att du ska lyckas i rollen hos oss är det viktigt att du beaktar laget före jaget, att du är lösningsorienterad, att du förstår vikten av kundens funktion, att du är kostnadsmedveten samt att du alltid agerar med beaktande av hög säkerhet.

ANSÖKAN OCH INFORMATION

Ramirent Safe Access AB är medlemmar i Byggföretagen. Kollektivavtal tillämpas enligt Byggavtalet Byggnads. Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan snarast möjligt till: kenny.nyberg@ramirent.se

Mer information finner du på: https://www.ramirentsafeaccess.com/ eller https://www.ramirent.se/tjanster/ramirent-safe-access-stallningar-vaderskydd-och-fallskydd/
Ramirent Safe Access AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren