Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Innesäljare till Ramirent i Västberga

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Ramirent är en ledande leverantör inom maskinuthyrningsbranschen, här kombinerar vi de bästa maskinerna med service och kunskap. Vårt mål att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Nu söker vi en Innesäljare till vårt Kundcenter i Västberga som vill stärka vår position i södra Stockholm. Är det du?

Utveckla kundrelationer och vara en del av ett team
Som Innesäljare hos oss på Ramirent har du en daglig kontakt med våra kunder. Du ansvarar för hela processen, från kundens samtal till återlämnande av produkten. Tillsammans med resten av teamet ser ni till att vi bibehåller och vårdar våra befintliga kunder.

Detta innebär mer specifikt att du kommer att arbeta med:
 • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
 • Rådgivning i valet av våra produkter och tjänster
 • Uppläggning och kreditkontroll av nya kunder
 • Proaktivt säljarbete mot kund där du utvecklar nya och befintliga kundrelationer
 • Framtagning av offerter
 • Lättare funktionskontroller och rengöring av våra maskiner
Vem är du?
 • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande
 • God datorvana och förmåga att använda IT-verktyg, framförallt Microsoft Office
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande
 • B-körkort är ett krav
 • Du är glad, trevlig och har alltid kunden i fokus
 • Du är lösningsorienterad och är inte främmande för att be om hjälp, internt och externt
Med iver, entusiasm och affärstänk tar du dig an dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som Innesäljare tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?

På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Våra olikheter, erfarenheter och kunskaper driver Ramirent framåt. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Inom Ramirent har vi schyssta och trygga anställningsvillkor.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 31/8. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Anna Erme Johansson telefon 08-556 205 03.

RAMIRENT AB
Vi är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.