Hoppa till innehåll
Kärcher AB logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
30 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare / Account Manager till Stockholm

Kärcher är världens största leverantör av högtryckstvättar. Nu pågår en tydlig satsning att få samma position inom övriga sortiment, där maskiner och tillbehör inom floor care har stor potential. Maskiner såsom sop- och skurmaskiner, poleringsmaskiner och produkter för textiltvätt. Kärcher söker nu en säljare som ska bli en del av Professional Sales-teamet” och bidra med expansion i deras satsning!

"För att bli en framgångsrik säljare hos Kärcher är det viktigt att vara flexibel och nyfiken. Intresserad av att prova på nya sätt och lära nytt. Du behöver fungera i en större organisation och kunna se helheten samt effekten av det man gör i dagligt arbete."

Läs mer om vad Einar Lundquist och hans kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/career/karcher

Arbetsuppgifter
Som säljare på Kärcher arbetar du med tydligt uppsatta mål, där du självständigt bedriver ditt försäljningsarbete ute på fältet. I rollen som säljare driver och utvecklar du proaktivt försäljningen av Kärchers rengöringslösningar till befintliga samarbetspartner och återförsäljare.

Du förväntas att ha en hög närvaro och aktivitetsnivå ute hos våra kunder där du säljer och förmedlar kunskap av Kärchers rengöringslösningar, där du med hjälp kompetenta kollegor får hjälp att lösa kundens problem med vårt breda produkt- och tjänstesortiment. Du har dessutom ett tätt samarbete med serviceteamet för att hjälpa kunderna på bästa sätt. Som säljare arbetar du mot tydliga KPI'er och når framgång genom ett strukturerat och affärsorienterat förhållningssätt där din förmåga att vara relationsskapande kommer att vara av stor vikt.

Vi erbjuder

  • Tillgång till branschens bredaste och mest innovativa produktportfölj, du representerar ett av världens starkaste professionella varumärken
  • Tillgång till vår egen utbildningsportal Kärcher Academy, som innehåller utbildning av vårt produktsortiment och tillhörande säljtekniker
  • Fast lön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och andra generella förmåner
  • Stora möjligheter till personlig utveckling, både nationellt och internationellt

Du blir en del av vårt team i Stockholm som består av elva kollegor med bas på vårt Kärcher Center. Tillsammans är ni ansiktet utåt mot marknaden i Stockholmsregionen.

Din profil
För rollen som säljare söker vi dig som har en positiv inställning, är affärsdriven och har god planeringsförmåga. Du har en ödmjuk framtoning, agerar prestigelöst mot våra kunder och tillhandahåller hög service genom att skapa en WOW upplevelse. Som säljare hos Kärcher förmedlar du professionellt kunskapen om våra rengöringslösningar och samtidigt har du förmåga kunna kartlägga kundens unika behov och skapa långsiktig positiv utveckling i den försäljning som du bedriver.  

  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort, BE-kort är meriterande
  • Grundläggande kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av att arbeta i CRM-system

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Måneskiöld, 031-7045194, och Christopher Thorstrand, 08-514 816 41.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Företagsbeskrivning
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. Kärcher är världsledande tillverkare av innovativa rengöringslösningar för professionella användare. Sortimentet omfattar bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Kärcher ABs huvudkontor finns i Göteborg och med säljare, återförsäljare och servicepartners i hela landet. Idag jobbar drygt 80 personer på Kärcher AB. 

Läs mer om Kärcher AB på www.karcher.se

Kärcher AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup