Hoppa till innehåll
Preem AB logotyp

Masterdatakoordinator till Group Procurement development på Preem

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du noggrann och ansvarstagande? Motiveras du av att arbeta strukturerat och systematiskt? Vill du jobba på Sveriges största drivmedelsföretag som har hållbarhet högt upp på agendan? Då kan du vara den vi söker till rollen som Masterdatakoordinator!

Om rollen

Vi söker en Masterdatakoordinator som kommer att spela en central roll i vår Source to Pay-process. Du kommer att ha ett viktigt ansvar i att säkerställa att vår masterdata är aktuell och exakt, genom att uppdatera och underhålla vår data och stödja användare i systemrelaterade frågor. Du tillhör Group Procurement development, som är en del av Supply & Trading och rapporterar till Chef för Procurement development.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Uppdatera och underhålla masterdata kopplat till användare, leverantörer med mer
  • Administrera inköpskataloger, avtal/ramorder
  • Registrera leverantörer
  • Stötta användare vid problem i systemet
Vi erbjuder dig

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar utifrån syftet att göra resan till en bättre framtid möjlig. Just nu genomgår vi den största omställningen i vår historia där det fossila successivt fasas ut och ersätts av förnybara alternativ. En omställning vi gör för att vi vill, kan och måste. Hos oss får du frihet under ansvar och uppmuntras att ta egna initiativ för att utveckla verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden

Vi ser gärna att du har en ekonomisk grundutbildning motsvarande gymnasium. Påbyggnad från högskola inom inköp och ytterligare högskoleutbildning inom logistik, affärs- och avtalsjuridik är meriterande. Du har även goda kunskaper i Excel samt i engelska i tal och skrift.

Är det här du

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är noggrann och ansvarstagande och säkerställer att vår viktiga masterdata är korrekt och uppdaterad, vilket är avgörande för att våra processer ska fungera smidigt. Du tycker om att ha olika kontaktytor, att supportera leverantörer och motiveras av att arbeta strukturerat och systematiskt, vilket kommer att vara nyckeln till att hantera komplexa uppgifter och processer på ett effektivt sätt. Vidare ser vi även att du har ett IT intresse och en systemvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Nästa steg

Du ansöker enkelt genom att besvara urvalsfrågor istället för att bifoga CV och personligt brev. Som ett komplement till din ansökan kommer du att få slutföra tester via vår testleverantör Alva Labs. I denna process arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, men allra senast 24 maj 2024.

Om du har frågor om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie Asplund, Chef för Procurement Development, marie.asplund@preem.se .

Då Preem bedriver en samhällsviktig verksamhet genomförs alltid bakgrundskontroll samt alkohol-/drogtest inför ett anställningserbjudande. Vid intervju ska för Sverige godkänd ID-handling kunna uppvisas. Preem är även till del ett säkerhetsklassat företag och en säkerhetsprövning med registerkontroll kan därför genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Facklig kontaktperson finns här.

Varmt välkommen med din ansökan!
Preem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PREEM är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast 2035 har Preem som mål att producera cirka 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel och vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Preems raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner.

Vi har ett rikstäckande servicenät med ca 500 stationer för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka 1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2022 var Preems omsättning 161 miljarder SEK.