Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Sommarjobb hos Ingram Micros lager i Rosersberg!

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett stort intresse för datorer, system eller nätverk? Då kan du vara den vi söker till Ingram Micros lager!

Under juni-augusti kommer Ingram Micro ansvara för projektet Skol-Pc vilket innebär att nya datorer som ska till nya studenter ska göras i ordning för att sedan skickas ut till skolor runt om i Sverige. Det är därför ett krav att du ska kunna arbeta heltid under denna period utan ledighet.

Vi söker dig som är lösningsorienterad, självgående och kan ta eget initiativ. Du har förmågan att samarbeta effektivt i team men kan även arbeta självständigt. Du är noggrann i ditt arbete och värdesätter struktur, ordning och reda. Vi söker dig som också har ett intresse av datorer och elektronik och har god datorvana.

Personprofil
I rollen ingår flera uppgifter men främst:

- Konfigurering av datorer
- Stöldskyddsmärkning och rapportering av enheter samt sammanställning i kundfiler
- Genomföra Autopilot och Deployment av datorer
- Installera images på datorer och telefoner
- Genomföra kvalitetskontroller och följa arbetsinstruktioner från kunder på både svenska och engelska
- Aktivt delta på veckomöten med teamet
- Aktivt engagera sig i vårt LEAN arbete
- Plock och pack av artiklar
- Arbeta med höga krav på kvalité och noggrannhet


Övrigt
Start: Juni
Arbetstid: 8-17 Juni-augusti
Plats: Rosersberg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Ingram Micro.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök".

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.